Reklama

Velaves - idealne miejsce na relaks! (30)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 91

Velaves - idealne miejsce na relaks!

Napisał(a): intereska -

Już jakiś czas temu byłam w tym hotelu na krótkim wyjeździe. Wiem, że jest to miejsce, gdzie na pewno można sie zrelaksowac w hotelowym SPA,ale nie tylko, także na dlugich spacerach rozkoszowac sie morskim jodem, duzo moznaby było o tym pisać. Widze jednak na stronie, że maja już oferte sylwestrową. Byl ktoś może w zeszłym roku? Oferta mnie bardzo kusi, bo fajnie byłoby połączyć zabawę i odpoczynek w jednym;) Czekam na informacje;) Pozdrawiam.

INTERIA.PL

Re: Velaves - idealne miejsce na relaks!

Napisał(a): Gość -

Byłem i jestem bardzo zadowolony.
Jedzenie swietne, muzyka i dj też - no i przede wszystkim ciekawi ludzie na sylwestrze. Zastanawiam sie czy w tym roku też nie pojechać - wszystko będzie zależało od egzaminu mojej żony, który może wypaść po Nowym Roku.
Ogolnie porównując cene do jakości - warto pojechać

Baaaaardzo mi sie tam podobało w Velavesie. Wybrałem się z rodzinką w te wakacje. Żona zachwycona ze SPA. Szkoda tylko że pogoda nie bardzo dopisała

Oferte sylwestrowa moja dosc dobra, a szczególnie dla rodzin z dziećmi, ja mam zawsze problem co zrobić z bąblami. Mają w ofercie opieke i do tego mase zabaw dla dzieci. Muszę przedyskutować to z mężem i znajomymi.

Nie zastanawiałam się nad sprzędaniem Sylwestra w Velaves'ie, bo od lat jezdzimy w góry do moich znajomych jeszcze z dziecinstwa. Znam ten hotel od letniej,wakacyjnej strony i gdyby nie sprawdzona miejscówka na pewno, bym się zastanowiła nad ich ofertą.

Dziekuje Wam bardzo za wypowidzi, powiem szczerze ze nie spodziewalam sie takiego zainteresowania;) Jak najbardziej przekonaliscie mnie do tego hotelu, aczkolwiek zamierzam jeszcze sie wstrzymac z rezerwacja jakis czas, bo widze,ze Velaves na swojej stronie co chwile umieszcza jakies nowe interesujace oferty - jeszcze chwilke poczekam;) Ale i tak czekam na kolejne informacje od Was;) Pozdrawiam

Byłem w miniony weekend na dniach kuchni tajskiej. Naprawdę szef kuchni pokazał majstersztyk. Nie wiedziałem, że z gotowania można zrobić naprawdę fajne widowisko.

No wlasnie wdziaialm na stronie! Byly tez chyba dni kuchni goralskiej czy jakos tak,co nie?? Ciekawe czy w czasie zabawy sylwestrowej rowniez bedzie cos w tym stylu,zeby oprocz tancow mozna bylo cos zjesc ciekawego...

Mnie się udało trafić na weekend kuchni góralskiej. Naprawdę fajne wrażenia :) Velaves ma wiele takich dodatkowych, niespodziankowych atrakcji;)

Intereska, jak będziesz długo sie wstrzymywac, to może ktoś Ciebie uprzedzić. Taki hotel raczej nie ma problemów z obłożeniem w Sylwestra.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Velaves - idealne miejsce na relaks!