Reklama

Velaves - idealne miejsce na relaks! (30)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 91

Re: Velaves - idealne miejsce na relaks!

Napisał(a): Gość -

O kurcze. właśnie sobie wyobraziłam, jak namawiam moją rodzinę na taki wyjazd. niezłe przedsięwzięcie logistyczne;D ale myślę, że warto by było spróbować;)

INTERIA.PL

Zwrocilabym też uwagę na niezłe położenie hotelu i Władysławowa.

Coraz łatwiej jest z centrum dojechac do Gdańska. Władyslawowo jest blisko Gdańska, więc można połączyć czas na zwiedzanie Gdańska z odpoczynkiem we Władysławowie.
No i hotel przy plazy

Napisał(a): intereska -

Ja tez sobie wyobrazam;) swieta, choinka, i relaks w SPA...;) lepienie balwana z widokiem na piekny zamarzniety bAltyk :) Tymbardziej ze widzialam na stronie, ze hotel ma ofert bozo narodzeniowe:)ah, ale ja mam tak duza rodzine, ze chyba ciezko byloby nam to zorganizowac.. :(

To jak masz dużą rodzinę, to może zamiast na święta wybierz się do vleavesu na przedświateczne ładowanie akumulatorów;) na pewno dostaniesz dawkę poztywynej energii, więc i przygotowania do świąt pójdą gładko;)

Gość :) wybieram sie tam na sylwestra:) wiec niestety przed swietami nie moge sobie na to pozwolic, bo po pierwsze nie dostane urlopu, a po drugie brak czasu...swiateczne przygotowania mnie przerosna :):) aczkolwiek w sylwestra i po zamierzam wykorzystac wolny czas na tyle ile sie da:)

Gość Zwrocilabym też uwagę na niezłe położenie hotelu i Władysławowa.

Coraz łatwiej jest z centrum dojechac do Gdańska. Władyslawowo jest blisko Gdańska, więc można połączyć czas na zwiedzanie Gdańska z odpoczynkiem we Władysławowie.
No i hotel przy plazy

Spacer po molo w Sopocie po południu a wieczorem masaże, kąpiel w basenie a potem drink w barze z widokiem na morze. Nie ma co Velaves ma dobrą lokalizację.

Wiecie widoki i masaże to jedna rzecz. Oczywiście bardzo ważna. Dla mnie dużą rolę odgrywa też kuchnia. Bo czymże byłby wyjazd bez odpowiedniej kuchni. Dla mnie cudem są podawane tam ryby, przede wszystkim śledź i łosoś. Szef kuchni to pewnie z zamiłowania rybak :)

@intereska: z taką perspektywą sylwestrową i jeszcze noworoczną, to i świąteczne przygotowania pójdą gładko;) udanej zabawy!chociaż w takim miejscu to raczej nie ma innej możliwości:)

Z żonką tez myśleliśmy o sylwestrze w Velavesie. Na codzień mieszkamy w Trójmieście ale chcialibyśmy uciec z tąd na sylwestra. Słyszałem że w Velavesie jest pyszna kuchnia, a jeśli chodzi o sylwestra to jest to bardzo ważne :D

Byliśmy i jestem strasznie zadowolona, zabawa sylwestrowa byla przednia, rano wstalam bez kaca, a to duzy plus, cala noc praktycznie spedzilam na parkiecie:) no pomijajac przerwy na toasty i jedzenie, ktore bylo mmmmm pycha!:)
nooo i te spa, mowie Wam warto dla tej chwili relaksu :):)

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Velaves - idealne miejsce na relaks!