Re: VENO S.A. - Chińczych będą produkować VENOCARA
Napisał(a): Gość -
Mam trochę akcji VENO zamierzałem sprzedać, ale tak bez strat. Teraz to chyba sie jednak wstrzymam. Poczekam na ten samochod. Skoro jest na ukończeniu.
Chińczycy coś mocno sie teraz pchają w motoryzacje. Niedawno kupili Volvo, teraz chcą robić venocara. Ciekawe.
A ten car to miał być już chyba rok temu? Nie? Widzialem kiedyś info w telewizji o tym. Ile można na takich akcjach zarobić? Pytam z ciekawości, bo rzadko kiedy kupuje, a widze że to veno teraz cienutko, wiec może i warto łyknąć nieco, jesli może mocno odskoczyć.
Teraz kurs stoi b. nisko, wiec można kupować. Jesli wierzysz, że bedzie wzrost. Ale powinien być.
Chińczycy nie będą. Te informacje się nie potwierdziły, ale Brytyjczycy mają go produkować po tym, jak nasi pokażą prototyp wreszcie świaru
VENO S.A. - Chińczych będą produkować VENOCARA
Zgłoś do usunięcia | Link
Dobra wiadomość dla osób, ktore posiadają akcje VENO S.A. Do niedawna akcje bardzo dołowały, wygląda na to, że ich cena zacznie rosnąć. Dziś pojawiła się jedna z najaważniejszych i najlepsyzch chyba informacji - będzie długooczekiwany superszybki sportowy samochód - venocar, a jego produkcją zajmą się Chińczycy. "W dniu dzisiejszym Zarząd VENO S.A. otrzymał umowę wyłączności podpisaną przez podmiot z siedzibą w Szanghaju (Chiny). Umowa określa, iż strona chińska otrzymuje na okres do 5 stycznia 2011 wyłączność w zakresie znaczącej inwestycji w spółkę Veno Automotive S.A. i/lub doprowadzenia do zawiązania spółki joint-venture obejmującej produkcję supercara, którego prototyp jest obecnie w końcowej fazie produkcji."
Ja sie ciesze, bo już traciłem nadzieje, że te akcje się odbiją.