Re: VOLVO C30
Napisał(a): beerek01 -
Porządne auto. Bezpieczne i mało pali. Poza tym dobrze się prezentuje.
Napisał(a): Gość -
Myślę że zdobędzie wielu miłośników i nabywców, moim zdaniem to auto bardzo kobiece i będzię się cieszyło powodzeniem u kobiet jak również i u męszczyzn:))))
JakobX Myślę że zdobędzie wielu miłośników i nabywców, moim zdaniem to auto bardzo kobiece i będzię się cieszyło powodzeniem u kobiet jak również i u mężczyzn:))))
Z tego, co wiem, to jeździ nim Kożuchowska. Auto jest dosyć komfortowe i bardzo dobrze się prezentuje. Kobiety raczej są zadowolone z tego auta :)
Dobra jest też funkcja START/STOP silnik wyłącza podczas krótkich postojów, napeno zmniejsza to spalanie, a PANIĄ Kożuchowską widziałem ostatnio w Kazimierzu na Orlenie swoim Volvo C30. Prezentowała się SUPER:)))
Auto idealne do jazdy miejskiej, zwinne, ekonomiczne. Innowacyjny design jak na Volvo.
Słyszałem, że to jedno z najbezpieczniejszych aut. A poza tym ekonomiczne, niskie spalanie.
Ma bardzo nietypowy design odbiegajacy o standardowych limuzyn Volvo, idealny dla kobiet poruszających sie po mieście!
Auto doskonale sprawdza się w zimowych warunkach:)))) w Sylwestra miałem okazję rozwozić gości tym cackiem! prowadzi się jakby był przyklajony do oblodzonej nawieżchni!!!!
VOLVO C30
Zgłoś do usunięcia | Link
Co sądzicie o tym aucie?