Re: wafle ryżowe
Napisał(a): Gość -
chętnie odpowiem na Twoje pytania, bo dla mnie to temat rzeka :), myślę że znam się conieco w tej materii, a co to za dieta?
dieta odchudzajaca:)))czy wafle ryzowe nie sa tuczace???jakie bys polecala, poniewaz jest bardzo szeroki wybor zarowno firm jak i rodzajow?
Ja uwielbiam wafle ryżowe. Jem je miedzy posiłkami. W ten sposób przynajmniej ograniczyłam do minimum spożycie słodyczy. Efekty są widoczne. :D Mamy duży wybór wafli(pod względem chociżby smaku) także nie jest to monotonne i nie maja prawa sie znudzić. :D Ja jem wafle firmy "kupiec"
ooo tak pssotka trafiłas w samo sedno! z Kupca są jedne z lepszych, jesli nie najlepsze, Ty to wiesz co dobre :)
Juz ja wiem co dobre :D a jak stosujecie wafle? Bo ja nawet zamiast chleba :D
hmmm ja tam lubię jako przekąskę :) zawsze i wszędzie a szczególnie wtedy kiedy nie mam czasu na normalny posiłek, czyli bardzo czesto :)
dzieki za porade:)wczoraj kupilam wafle kupca i bardzo mi smakuja:)))mam nadzieje,ze uda mi sie zrzucic pare kilo jesli zastapie slodkosci waflami ryzowymi:)
Hehe to dobrze ze Ci smakują :) a jakie probowalas???
na pewno Ci się uda :) jedząc wafle zdrowo, smaczenie i przyjemnie :)
wafle ryżowe
Zgłoś do usunięcia | Link
Jakie wafle ryzowe byscie najbardziej polecali?Ja w chwili obecnej jestem na diecie i zastanawiam sie ,ktore sa najlepsze. Jest naprawde bardzo szeroki wybor produktow ,a ja niestety w tym temacie sie kompletnie nie orientuje:(