Re: Walentynki:)
Napisał(a): Gość -
Cześć! Mysle, że jest jest fajna opcja..... Ja na przykład wybieram sie do Pałacu do Paszkówki na romantyczny weekend....... Romantyczna kolacja, klimat, kąpiel w olejkach aromatycznych, masaż gorącymi kamieniami oraz wiele innych atrakcji które rozbudzą zmysly mojego ukochanego!!!:0 Juz sie nie mo0ge doczekać... W zeszłym roku tez byłam w Paszkowce i było super:) Polecam
Napisał(a): Gość -
Podobno najlepszymi prezentami są przeżycia. Może więc warto kupić ukochanemu/ukochanej bilet lub kupon z zakupów grupowych. Np na Gruperze otworzyli zakładkę Kultura, na której można kupić bilety na koncerty i spektakle.
Napisał(a): LiliaW -
Walentynki warto spędzić wyjątkowo, oczywiście świetnym pomysłem byłaby na przykład wspólna wycieczka w jakieś piękne miejsce, niekoniecznie w lutym, ale na przykład w innym dogodnym terminie. Moim zdaniem to byłoby doskonałe dla ludzi, którzy chcę zrobić sobie i ukochanej osobie fajną niespodziankę.
Walentynki:)
Zgłoś do usunięcia | Link
Hej! W związku ze zbliżającym się świętem zakochanych mam do Was pytanie..... Czy ktoś zna jakis fajny sposób na spędzenie walentynek??::))