Reklama

Warszawa gdzie tanio kupić leki (22)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 427
INTERIA.PL

Re: Warszawa gdzie tanio kupić leki

Napisał(a): Gość -

Zikoapteki są w miarę tanie i w dodatku w samym centrum Warszawy, jedna jest na Jana Pawła, a drugą teraz otworzyli na Koszykowej. Szczególnie polecam wybrać się do tej drugiej w poniedziałek, bo z okazji otwarcia zaplanowali konkurs, można wygrać różne rzeczy. Nie sądzę by wiele ludzi o tym wiedziało, więc jest spora szansa by zostać wylosowanym w loterii ;)

Ja polecam aptekę juventa przy dworcu wchodnim i wspomnianą ziko przy koszykowej. Naprawdę są różnice w cenach i dodatkowe promocje na poszczególne produkty.
O konkursie nie słyszałam, ale dobrze wiedzieć.

Słuchajcie, a może by tak wybrać jakąś apteke internetową? W sumie to wszystko można u nich dostać, maja niższe ceny. Ostatnio znalazłam nawet taką aptekę e-lek.pl, która organizuje jakiś konkurs, mozna wygrać weekend w Krakowie. Mi się wydaje, że taka internetowa forma zakupów, byłaby bardziej wygodna, niż latanie po całej Warszawie w poszukiwaniu dobrej apteki.

Najtańszą apteką jaką znam w Wawie jest 'Apteka za Grosze" - teraz jest ona na Złotej 60, więc też w centrum:-). Z czego mi wiadomo leki kupujesz tam po cenach hurtowych więc nawet pojedyńcze "zakupy" będą odczuwalne wobec zakupów w innych aptekach. Przykład? Kupowałam ostatnio sąsiadce Biovital 1000ml. Normalnie kosztuje w granicach 38-39zł, a w Aptece za Grosze zapłaciłam 35zł. Więc to mówi samo za siebie.

Apteka za Grosze na Złotej?? Ja wiem że jest na pewno na Puławskiej. A co do cen to prawda to co mówi Kaskajw - tam faktycznie są ceny niskie. Nie wiem czy hurtowe ale odczuwalne pozytywnie w portfelu:-)

Widze że toczycie dysputy czy Apteka za Grosze jest na Złotej czy na Puławskiej - jest i na Złotej i na Puławskiej:-). A co do cen to chyba jest to najtańsza apteka w Warszawie, tylko szkoda że tak mało punktów mają. Mieszkam na targówku i tm by mi sie też coś takiego przydało. Ja muszę brać Calcium Sandoz które normalnie kosztuje 28-30 zł, a tu kupuje je za 23 złocisze. Jest różnica nie?

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Warszawa gdzie tanio kupić leki