Reklama

Warszawa romantycznie (11)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 32

Warszawa romantycznie

Napisał(a): Gość -

Witam chcialbym zabrac ukochana na romantyczne przejscie po Warszawiee, teraz już jest zimnawo wiec spacerek pewnie nie bedzie zbyt dlugi, dlatego oprocz miejsc chcialbym zapytac o kafejki, miejsce noclegowe, kluby - cos romantycznego, ustronnego ale tez kluby w ktorych beda ludzie! Osobiscie preferujemy kluby typu Powiekszenie, Plan Be

Przyjedziemy na zakupy a pozniej chce jej dac cos swietnego, wiec potrzebuje Waszej pomocy...
Jak spacerek?
Nowy Swiat - Starowka ->Saski, Okolice Zamku->Nad Wisla
I te kafejki i wszystkie miejsca.
A co z noclegiem?
Jestesmy mlodzi - 19tka, wiec nie chcemy zadnych powaznych miejsc
To jak, moge prosic o pomoc?

INTERIA.PL

Re: Warszawa romantycznie

Również uważam, że fontanny są świetnym pomysłem. Jeśli nie będzie jakoś strasznie wiało, to możecie pójść na most (świetokrzyski czy poniatowskiego), zwłaszcza w nocy lewe wybrzeże Warszawy jest bardzo ładnie oświetlone. Jeśli nie jesteście z Warszawy,to proponuję również wjechać na taras widokowy PKiN.

Jeśli chodzi o noclegi to przejrzyj http://warszawapokoje.pl/ . Byłam w warszawie w wakacje na koncercie i tam właśnie nocowaliśmy z polecenia mojej kumpeli. Byliśmy bardzo zadowoleni. Miejsce blisko centrum, tanio, czysto, spokój. Fajne miejsce.

dzieki za namiar.
no faktycznie zapowiada się to dosc fajnie i ceny nie straszne.
spróbuje zadzownic i zobaczymy.
bo to już na przyszły weekend wiec nie mam za duzo czasu

a pewno, że zadowolona ;D
wypad bardzo się udał. przede wzystkim była zaskoczona bo to była niespodzianka i niczego się nie spodziewała.
nocowaliśmy na Chmielnej 2 , to był strzał w dychę. dzięki za namiary.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Warszawa romantycznie