Re: warsztat samochodowy
Napisał(a): Gość -
Hej a może sprawdzisz na Dębcu lub Luboniu...jest tam wiele warsztatów, naprawią auto umyją wymienią opony
Ja ostatnio trafiłem na fajnego mechanika we Wrocławiu. Ma coś czego nie spotkałem nigdzie indziej. Oddając samochód do Zibi Auto możesz śledzić na bieżąco naprawę za pomocą kamer internetowych zamontowanych w warsztacie. Dzięki temu masz cały czas nadzór nad pracownikami.
Napisał(a): julita238k -
Super może w okolicy poznania znasz taki warsztat....bo tak jak mówisz mogła bym kontrolować poczynania względem mojego autka...i nie dać się naciągnąć na dodatkowe koszta
Ja polecam warsztat spod gdyni. blacharstwo, lakiernictwo, pomoc drogowa i na czas naprawy samochód zastępczy. wysoka jakość i krótki czas oczekiwania na samochód. <a href="http://www.marcars.net/" target="_blank" title="Marcars">Marcars</a>
Poza zibi auto we Wrocławiu nie nie spotkałem się z żadnym innym warsztatem który by proponował coś takiego swoim klientom. Swoja drogą pomysł niezły bo ileż to razy zdarzyło się że wyjeżdżaliśmy z serwisu z nowymi rysami, a mechanik twierdził ze były. tutaj coś takiego nie przejdzie.
A na Dębcu to gdzie...nie znam tam żadnego dobrego
Zobaczcie jaki filmik http://www.youtube.com/airwavespl Mechanicy z mentonięciem!
oj znaleźć dobrego mechanika czasem graniczy z cudem, bo często się trafia na jakichś nieuczciwych, albo takich, którzy chcą jak najwięcej wyciągnąć od swoich klientów. Ja też sporo dobrego słyszałem na temat zibi więc jak tylko będę potrzebować coś naprawić na pewno się do nich zgłoszę.
Napisał(a): JacekSZCZUREK -
Szukasz mechanika (wymiana klocków) czy myjni (umyć auto szybko)?
warsztat samochodowy
Zgłoś do usunięcia | Link
Hej może ktoś zna blisko Komornik warsztat samochodowy-wymiana klocków...umycie auta szybko i dokładnie