Reklama

warsztat samochodowy (31)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 313

Re: warsztat samochodowy

Napisał(a): Gość -

gość

Tomasz43 witam
kupiłem passata b4 1.9 td , po przejechaniu 210 km, rozsypała się turbina, po zaślepieniu jej żeby ominąć, silnik samoczynnie wskakuje na najwyższe obroty, czy przyczyną jest zaślepienie turbiny ?

To chyba najlepiej wybrać się do warsztau. Na forum nie udziela sie porad technicznych, no chyba ze zagladaja tu mechanicy. Poza tym to jak z leczeniem, trzeba zobaczyc zaby zdiagnozowac.
Polecam odwiedzić któryś z polecanych warsztatów.

Dokładnie tak, też szukałem kiedyś pomocy na forum, bez sensu. Dobre ASO zrobi to lepiej.

INTERIA.PL

Ja Ci polecam ASO Karlik w Baranowie. Korzystam i z czystym sumieniem muszę powiedzieć, że jest to warsztat, gdzie śmieło mozesz zlecić naprawę czy co tam innego i nie zostaniesz nabity w butelkę.

gość Ja Ci polecam ASO Karlik w Baranowie. Korzystam i z czystym sumieniem muszę powiedzieć, że jest to warsztat, gdzie śmieło mozesz zlecić naprawę czy co tam innego i nie zostaniesz nabity w butelkę.

Przyłączam się. Dobre ASO w dobrej cenie i ze świetnymi fachowcami.

No ja moze nie będę aż tak radośnie rozpływał się na temat karlika, ale faktycznie nie jest źle. Odwiedzałem już przeróżne warsztaty i mechaników, więc mam spore doświadczenie. karlika można śmiało polecić.

Stwierdzenie "prawdziwa radość" w przypadku wizyt w ASO to chyba nadinterpretacja. Aczkolwiek, wiem, co masz na myśli. Mimo wszystko też korzystam z usług ASO Volvo mimo tego, ze niektóre sprawy można by było załatwić gdzieś indziej. Nie ufam po prostu nieautoryzowanym warsztatom.

nie wiem jak z ich warsztatem ale zamawialem opony z tego serwisu autoopony i wszystko super. wymienialem w warsztacie u siebie w miescie, małym nieautoryzowanym i jakos nie wydaje mi sie zebym na tym wiele stracil....

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: warsztat samochodowy