Re: warsztat samochodowy
Napisał(a): Gość -
Dobre ASO??? A znasz takie? Bo ja jakoś trafić nie mogę...
Ja Ci polecam ASO Karlik w Baranowie. Korzystam i z czystym sumieniem muszę powiedzieć, że jest to warsztat, gdzie śmieło mozesz zlecić naprawę czy co tam innego i nie zostaniesz nabity w butelkę.
gdzie jest filtr paliwa w golfie 3
gość gdzie jest filtr paliwa w golfie 3
..hmm..zazwyczaj, tam gdzie zbiornik paliwa...
tak jakoś, koło tylnego prawego koła, czy jakoś tak
hahahaha
gość Ja Ci polecam ASO Karlik w Baranowie. Korzystam i z czystym sumieniem muszę powiedzieć, że jest to warsztat, gdzie śmieło mozesz zlecić naprawę czy co tam innego i nie zostaniesz nabity w butelkę.
Przyłączam się. Dobre ASO w dobrej cenie i ze świetnymi fachowcami.
No ja moze nie będę aż tak radośnie rozpływał się na temat karlika, ale faktycznie nie jest źle. Odwiedzałem już przeróżne warsztaty i mechaników, więc mam spore doświadczenie. karlika można śmiało polecić.
Napisał(a): motylarz -
A ja polecam serwis http://www.sztukalakierowania.pl/ Miałem ostatnio przyjemność z nimi współpracować w Białymstoku i muszę przyznać, że to była prawdziwa radość dla mnie. Rzadko spotyka się tak kompetentną załogę. Brawo panowie!
Stwierdzenie "prawdziwa radość" w przypadku wizyt w ASO to chyba nadinterpretacja. Aczkolwiek, wiem, co masz na myśli. Mimo wszystko też korzystam z usług ASO Volvo mimo tego, ze niektóre sprawy można by było załatwić gdzieś indziej. Nie ufam po prostu nieautoryzowanym warsztatom.
nie wiem jak z ich warsztatem ale zamawialem opony z tego serwisu autoopony i wszystko super. wymienialem w warsztacie u siebie w miescie, małym nieautoryzowanym i jakos nie wydaje mi sie zebym na tym wiele stracil....
Zgłoś do usunięcia | Link
Dokładnie tak, też szukałem kiedyś pomocy na forum, bez sensu. Dobre ASO zrobi to lepiej.