Re: warto nad morze??
Napisał(a): Gość -
warto,pogoda w tej chwili super. Jeśli nie chcesz tłoczyć się w korkach na Hel wybierz Mechelinki nie ma tłoku, dobry dojazd i wszystko co potrzeba
warto jechac pogoda dop[isuje bardzo cieplo jest i pozatym nie ma teraz tak duzo ludzi
Warto, byłem dwa tygodnie. Pogoda wymarzona. Co do Półwyspu Helskiego - fakt. Wjechać łatwo, ale wyjeżdżałem (środek tygodnia) w godzinnym korku przed Władysławowem.
No pewnie, że warto, w każdą porę roku. Ja jadę teraz na sylwestra do Jastrzębiej, jest tam bar ma gdzie także w zimę można poimprezować, poza tym otworzyli Dom Whisky, jeszcze nie byłam, ale polacano mi, że ponoć fajne miejsce. Zresztą ja uwielbiam polskie morze, mimo pogody:)!!!!
To zależy jakie masz upodobania. Znam ludzi dla których spędzanie urlopu nad morzem jest udręką,źle sie tam czują i wolą zdecydowanie krajobraz górski. Ja tam lubię morze- szczególnie jesienią. Nie bez znaczenia jest tez fakt,ze jestem miłośniczką ryb a nigdzie indziej tak nie smakują
W chwili obecnej pogoda nad morzem jest super więc pakuj walizki i jedź się opalać póki pogoda dopisuje.
Pewnie, że warto... Nawet dzisiaj. Co prawda nie jest super ciepło, ale z pewnością piękne słońca skłania do spaceru lub uprawiania sportów. To już kwestia dni kiedy zrobi sie naprawdę wiosennie :)
Jak nad morze to do Szczecina. Jest tam wspaniały hotel w którym mieliśmy okazję spędzać czas, a mianowicie Bończa - jak pałac, pod którym płynie rzeka.
ja bardzo lubię, jeździć na polskie morze. :)jeśli chcę popływać na desce to wybieram hel, na imprezy dobry jest Sopot :) Natomiast jeśli chodzi o rodzinny ciekawy urlop to fajny klimat ma Jastrzębia Góra, tam w Primavera spa mają niezłą ofertę wakacyjną, połączenie relaksu z aktywnym wypoczynkiem.
warto nad morze??
Zgłoś do usunięcia | Link
Cześć, zbliża się wymarzony urlop. Do tych, którzy już po albo w trakcie: jak pogoda nad baltykiem?? warto jechać?? nie ufam pogodynkom z tv. oplaca sie jechac czy raczej nie:P pzdr