Reklama

wczasy dla seniorów (37)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 746

wczasy dla seniorów

Napisał(a): Gość -

Witajcie,

Chciałabym wysłać gdzieś na urlop moich dziadków, ale nie mają oni niestety takiego podejścia do podróżowania jak nasi zagraniczni sąsiedzi i wysłać ich gdziekolwiek to przeprawa przez mękę.
W grę wchodzą więc jakieś ośrodki, może spa, może morze. Nie wiem.
Może wy mi coś doradzicie?

INTERIA.PL

Re: wczasy dla seniorów

ale świetny pomysł. taki wyjazd do spa ;) kurcze nie wiedziałam, że są takie specjalne turnusy dla dziadków. może swoich też wyślę na takie wakacje.
kiedy planujesz zrobić swoim dziadkom taki prezent??

O, dobra podpowiedź Viruzz... w ogóle ciekawie wyglada ta oferta Primavera Spa. Tylko nie wiem czy przekonam swoich seniorów ;)
A kiedy wyjazd? No własnie wtedy, kiedy sie na niego zdecydują, bo to nie ode mnie zalezy. Ja tylko organizuję formalności ;)

a może wyślij dziadków samolotem do Hiszpanii ?
Neckermann organizuje takie wycieczki dla seniorów po 50 r życia, program wycieczki jest dostosowany do sił i wieku wycieczkowiczów no i maja tez podobne towarzystwo więc może nad taka opcją się zastanów?

To dziadkowie jeszcze młodzi w miarę, że chcą tak podróżować? :) Ja chcę gdzieś moją mamę wysłać, ale właśnie szukam czegoś, gdzie będą jej równieśnicy, Podrzućcie więcej szczegółów o tym programie z neckermanna pls

Fajnie, ze teraz coraz częściej myśli się tez o osobach starszych organizując wczasy. Niektóre hotele czy SPA, albo ośrodki wczasowe maja naprawę fajne oferty. Osoby starsze o każdej porze roku mogą wybrać się na taki przyjem,ny odpoczynek, dostosowuje się tez atrakcje do ich potrzeb - fajny pomysł po prostu.

Słyszałem o tych wakacjach Senior z Neckermannem. Moi dziadkowie byli i są zachwyceni. Dzięki Kursowi Tango jeszcze bardziej się rozruszali. Od razu odmłodnieli o 15 lat :)

Z drugiej strony to miło że myśli się teraz o seniorach i zapewnia się im wakacje z ich grupą wiekową.

Trochę szperałam i tyle wiem na razie, że trzeba mieć ukończone 55 lat, tzn. jedna osoba, a druga i tak jedzie za tę samą cenę - to mi się podoba :) Program na miejscu też jest pod seniorów właśnie przygotowany - ćwiczenia specjalnie dla nich, kursy tańca, językowe i dużo z kulturoznastwa i jeszcze jakieś dwie wycieczki na miejscu. Żeby więcej szczegółów mieć, to musisz sobie już na ich stronę zajrzeć :)

O innych biurach z takimi profilowanymi wycieczkami nie słyszałam, podejrzewam, że ktoś tam jeszcze organizuje, ale z neckermannem wiem, że to na pewno jest na odpowiednim poziomie i można bezpiecznie jechać. A jak ostatnie wydarzenia pokazały, z tym bezpieczeństwem to teraz naprawdę różnie bywa, więc nie szukałabym taniej oferty, tylko wybrała solidną.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: wczasy dla seniorów