Reklama

wesele w karczmie w Maciejowie (7)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 97

wesele w karczmie w Maciejowie

Napisał(a): Gość -

witam. mam prośbe, czy móglby ktoś napisać opinię o karczmie w maciejowie? szczególnie kieruje swoja prośbe do osób które w tym lokalu urządzały już swoje przyjęcie weselne oraz do gości którzy byli tam na weselach, gdyż chciałabym tam zorganizowac swoje wesele. A przynajmniej do tego się przymierzam;)

INTERIA.PL

Re: wesele w karczmie w Maciejowie

Ja byłam na kilku imprezach w karczmie,i szczerze mogę polecać! Lokal suuper,klimatyzacja,jedzenie smaczne,wszystko dopracowane,do obsugi nie ma żadnych zastrzeżeń,pilnują czystości na sali,przykładają się do pracy. Ja jestem zachwycona tym lokalem!

Wydaje mi się, że wesele zorganizowane w takiej karczmie na pewno będzie miało swój urok. Bardzo lubię takie klimatyczne miejsca. Co prawda nie miałam okazji być w tej karczmie o której piszesz, ale miałam okazję być na weselu w Zajeździe Arkadia, było cudnie. Fajne miejsce naprawdę super. Więc jeśli chcesz zorganizować swoje wesela, szukaj miejsc z klimatem;)

W tym Zajeździe Arkadia mają rewelacyjne jedzenie :) Pamiętam, że kiedyś z moim facetem jechaliśmy na Ukrainę i zatrzymywaliśmy się na noc w tej Arkadii i obiadem byliśmy wręcz zachwyceni :)

My organizowaliśmy tam nasze wesele ,byliśmy bardzo zadowoleni minęło już trochę czasu ale znajomi ,którzy nie dawno organizowali wesele też byli zadowoleni .Ja polecam ten lokal

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: wesele w karczmie w Maciejowie