Re: wesele w karczmie w Maciejowie
Napisał(a): Gość -
byłem tam na weselu - generalnie fajny lokal- niestety szczegółów co do ceny itp nie znam :/
dziekuje za odpowiedz. a coś bliżej możesz jeszcze napisać? jak obsługa się spisała? czy smaczne jedzenie było? z góry dziękuję. pozdrawiam
Ja byłam na kilku imprezach w karczmie,i szczerze mogę polecać! Lokal suuper,klimatyzacja,jedzenie smaczne,wszystko dopracowane,do obsugi nie ma żadnych zastrzeżeń,pilnują czystości na sali,przykładają się do pracy. Ja jestem zachwycona tym lokalem!
Wydaje mi się, że wesele zorganizowane w takiej karczmie na pewno będzie miało swój urok. Bardzo lubię takie klimatyczne miejsca. Co prawda nie miałam okazji być w tej karczmie o której piszesz, ale miałam okazję być na weselu w Zajeździe Arkadia, było cudnie. Fajne miejsce naprawdę super. Więc jeśli chcesz zorganizować swoje wesela, szukaj miejsc z klimatem;)
W tym Zajeździe Arkadia mają rewelacyjne jedzenie :) Pamiętam, że kiedyś z moim facetem jechaliśmy na Ukrainę i zatrzymywaliśmy się na noc w tej Arkadii i obiadem byliśmy wręcz zachwyceni :)
My organizowaliśmy tam nasze wesele ,byliśmy bardzo zadowoleni minęło już trochę czasu ale znajomi ,którzy nie dawno organizowali wesele też byli zadowoleni .Ja polecam ten lokal
wesele w karczmie w Maciejowie
Zgłoś do usunięcia | Link
witam. mam prośbe, czy móglby ktoś napisać opinię o karczmie w maciejowie? szczególnie kieruje swoja prośbe do osób które w tym lokalu urządzały już swoje przyjęcie weselne oraz do gości którzy byli tam na weselach, gdyż chciałabym tam zorganizowac swoje wesele. A przynajmniej do tego się przymierzam;)