Reklama

Whitney Houston nie żyje! (16)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 1053

Whitney Houston nie żyje!

Napisał(a): usmiechnieta -

Amerykańska piosenkarka, aktorka, producentka filmowa, autorka piosenek i była modelka Whitney Houston nie żyje. Zmarła w sobotę, miała 49 lat.
Niewątpliwie była jedną z największych ikon muzyki pop, nagradzaną i docenianą na całym świecie...
Prowadziła długą i ciężką walkę z nałogiem, po tym jak przyznała się publicznie do zażywania marihuany, kokainy i nadużywania leków.

Jak wspominacie jej utwory i samą Whitney?
Czy ten niezwykły głos pozostanie w Waszej pamięci?

INTERIA.PL

Re: Whitney Houston nie żyje!

Napisał(a): Gość -

MIAŁA CUDOWNE PIOSENKI , A PROBLEMY MA KAŻDY , DEBILEM JEST TEN CO MYŚLI ŻE LUDZIE SŁAWNI POWINNI BYĆ BEZ SKAZY . ONI SĄ TYLKO LUDŹMI TAK JAK MY I TEŻ MAJĄ PRAWO DO NIEPOWODZEŃ I BŁĘDÓW . BYŁAM W PRACY , KIEDY DOWIEDZIAŁAM SIĘ O JEJ ŚMIERCI , ŁEZKA NIE JEDNA MI SIĘ ZAKRĘCIŁA W OKU . WHITNEY ODPOCZYWAJ W POKOJU.

Miala wielbicieli,slawe,pieniadze i co tam jeszcze ...wszystko...?...Jednak nie...nie miala tego czego potrzebowala...moze w tej pelnej wydawaloby sie szklance tego nie bylo...a moze nie dostrzegala,ze jest...?...a moze zbyt wiele oczekiwala od zycia i nie istnieje ani cos,ani tacy,ktorzy mogliby te oczekiwania spelnic...?...no i latwo sie jednak w zyciu pogubic...stracic z pola widzenia to, co dla nas wazne...isc na lep slawy,uwielbienia,pieniedzy...po czym zlapac sie we wlasne sidla braku milosci,przyjazni...pustki...moze jednak warto cieszyc sie chwila...nie traktowana jako zlo konieczne,namiastka zycia...lecz jako bogactwem wypelnianym radosnymi, glebokimi przezyciami...takie chwile to jak perly i diamenty...to szklanka zawsze pelna...:)
Zbyszek

Cudowna piosenkarka. Jej uroda i piękny, niepowtarzalny głos przyćmił większość dzisiejszych bełkoczących pseudo piosenkarzy. To wielka strata dla świata muzycznego

Ideał kobiety,głos jakiego nie ma/miał nikt na świecie...Można oceniać Whitney na podstawie podawanych przez media informacji,ale i tak nikt nie zaprzeczy temu,że zmieniła świat muzyki na plus...na wieki...na zawsze...Kocham Cię...Spoczywaj w Bogu...S

Tylko ktoś chory tak pisze!!!!!!!!!!!!! Chyba jesteś jeszcze bardziej nieszczęśliwy niż ona tak pisząc! Zapamiętaj ćpun to też człowiek i trzeba mu pomóc to uzależnienie naszych czasów i presja życia nas do tego nie raz zmusza nie każdy potrafi sobie z problemami radzić i nie każdy ma przy sobie kogoś bliskiego przy kim czuje się bezpiecznie i ma pomoc. Ta kobieta była piękna i utalentowana i pełno pijawek dookoła i brak takiej bliskiej osoby. Gratuluje Ci dużej wrażliwości i tolerancji w współczesnym świecie! Powodzenia i mam nadzieję że z takim podejściem kiedyś sam lub sama nie będziesz w gorszej sytuacji! Aja się cieszę że muzyka jest wieczna bo pięknie śpiewała i żal dzieci!

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Whitney Houston nie żyje!