Re: Więcej kobiet na moto na drodze-dobrze, czy źle?
Napisał(a): Gość -
Lann W Polsce z roku na rok widzimy zdecydowany wzrost liczby kierowcóe poruszających sie na 2oo, coraz więcej jest także kobiet na moto, taki widok to juz nie tak jak pare lat temu fenomen, prawie jak UFO :) Jak myślicie, to dobrze, czy źle, że babki pchają się również na moto ???
Hej Panie-Sympatyczny! :-p
Po pierwsze "babki sie nie pchaja" a po drugie to zalezy jaki kierowca na tych dwoch kolkach,nie ?
Jest cala masa kiepskich motocyklistow-facetow :-p a jesli chodzi o walor estetyczny ...to choc jestem kobieta (o normalnych preferencjach) uwielbiam patrzec na kobiety w "ciuszkach" na motor :) ;) zdecydowanie lepiej wygladaja niz faceci :-p
Pozdr
Uwazam ze bardzo dobrze sie stało ze coraz wiecej kobiet fascynuje sie jednosladami kobieta jest bardziej seksowniejsza na motorze niz facet..
A dlaczego by miało być źle?
Babeczki fajnie wyglądają ma motorach. Zwłaszcza w tych obcisłych i seksownych "skórach" !
pewnie ze dobrze, mój brat sie fascynuje motocyklami i jeździ.i chyba mnie zaraził.
czasami nawet przeglądam jego czasopisma.uwielbiam jeździć na moto.
ZLE po trzy kroc ZLE
Chyba nie pojmujecie o co chodzi w tej jezdzie na MOTOCYKLU! skoro gledzicie bzdury o sexualizmie!Wrazenia z jazdy jednosladem zwlaszczam takim "subaru" jednosladowym,jak Dual Purpoze- to rzecz niewyobrazalna dla idiociat!
Alpryg
jasne - ze i kobiety moga kochac jazde motocyklem,jak konno,zeglarstwo,lotnictwo ect!
Al
Witam,
Do niektórych osób tendencyjnie wypowiadających się w temacie: Na motocyklu nie jeździ się po to, żeby mieć sexy ubranko i ładnie wyglądać! Od razu widać brak zacięcia do prawdziwej jazdy, tylko chęć pokazania się. Nie liczy się to żeby wyglądać sexy dla samej zasady, że kobieta tak wyglądać powinna, tylko żeby jak najbardziej zniwelować niebezpieczeństwo poprzez ODPOWIEDNI strój i resztę wyposażenia.
Jeśli ktoś czuje do tego "powołanie" to jeździ bez względu na płeć. Liczą się chęci, umiejętności i radości jakie czerpiemy z jazdy.
I NAJWAŻNIEJSZE: Prawdziwi motocykliści nie dzielą - nie patrzą czy jedzie kobieta czy facet- liczy się wspólna radość z jazdy i umiejętności, a ja zaręczam, że znam kobiety jeżdżące świetnie i wielu mężczyzn mogłoby im zazdrościć tych zdolności.
Pozdrawiam
(kobieta)
Jeżdżę Drag Starem 1100 i robię to tylko dlatego,że uwielbiam duże cruzery.Nie sądzę,żeby na takim smoku kobieta wyglądała sexownie.Zresztą nie o to chodzi.Dla moich kolegów jestem pełnoprawnym kumplem na szosie i na zlotach.Madam.
Nie można porównywać i oceniać czy dobrze czy źle. Jeśli coś kochasz i naprwde chcesz to robić to nic Cię nie powstrzyma, żadne ankiety typu dobrze czy źle. A więcej kobiet na motocyklach bierze się stąd że niektóre szanowne Panie jeżdżą tylko dla "lansu i bansu" a nie dla przyjemności. Skoro mam juz pwoiedzieć czy dobrze czy źle to powiem że dobrze bo motocyklizm to wspaniała sprawa ale dla ludzi włączających myślenie nie dla chcących zaszpanować!
Pozdro!
Więcej kobiet na moto na drodze-dobrze, czy źle?
Zgłoś do usunięcia | Link
W Polsce z roku na rok widzimy zdecydowany wzrost liczby kierowcóe poruszających sie na 2oo, coraz więcej jest także kobiet na moto, taki widok to juz nie tak jak pare lat temu fenomen, prawie jak UFO :) Jak myślicie, to dobrze, czy źle, że babki pchają się również na moto ???