Re: wielki zal Adam zostan z nami !
Napisał(a): Gość -
"Leć Adam, leeeeć....!!!"
no i Adaś nam poleciał....
Dzieki za wszystko!!!
ps. tak nieskromnie, chcialabym Cie kiedys poznac :)
kOMOROWSKI TO GNIDA DWORSKA , GUMOFILCOK
PRZYJACIEL PUTINA I KGB
Zanim się pojawiłeś była szarość dnia codziennego, wiało chłodem a każdy kolejny dzień niczym nie różnił się od poprzedniego. Kiedy zacząłeś wzbijać się w przestworza unosiłeś w górę również nasze serca. Zaświeciło słońce a w środku zimy pachniało wiosną. Nikt inny wcześniej tego nie dokonał i nie dokona. Zjednoczyłeś nas rodaków jesteśmy dumni że mamy Ciebie. Adam dokonałeś wielu zwycięstw. Dla nas jesteś mistrzem, sportowcem o wielkim sercu. Dla mnie przede wszystkim jesteś człowiekiem który pokazał nam jak można żyć. Być dobrym, skromnym człowiekiem. Adam Twoją postawę i oddanie do sportu - CZYSTE ODDANIE, UCZCIWE powinni inni sportowcy obrać za wzór godny do naśladowania. Adam odchodzisz. Skoczyłeś, bezpiecznie wylądowałeś ten ostatni raz dla nas Polaków. Coś mnie ścisnęło w środku, łzy zakręciły się w oczach...Wraz z Twoim odejściem coś się już kończy i mija bezpowrotnie. Szanujemy Twoją decyzję teraz będziesz mógł cieszyć się w pełni swoją rodziną. Adam życzę Tobie powodzenia, pełni życia, uśmiechu, zdrowia dla Ciebie i całej Twojej rodziny. Zawszę będziesz w moim sercu. Dziękuję Darek.
DZIĘKUJEMY I KOCHAMY CIĘ . !!!!!!!!!!!!!!!1
Był taki film ==Mały -Wielki czlowiek =z Dastinem Hofmannem a to czego Ty dokonłeś to jeszcze wspanialszy serial Małysz - Wielki człowiek . No i jesteś normalny.
Jurek z Suchania
Duma rozpiera, że Polska takiego wspaniałego sportowca i skromnego człowieka zarazem doczekała! Dziękujemy!
Adam dla mnie byłeś, jesteś i na zawsze pozostaniesz Królem Skoków. Bez Ciebie Puchar Świata w Zakopanem już nie będzie taki sam. Zakończyłeś karierę jako najlepszy skoczek na świecie. Jestem dumny, że będę mógł w przyszłości powiedzieć swoim dzieciom i wnukom, że żyłem w w epoce Adama Małysza. JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI ZA TO WSZYSTKO CZEGO DOKONAŁEŚ. DZIĘKUJĘ WIELKI MISTRZU.
Zgłoś do usunięcia | Link
Dziękuję, dziękuję, jeszcze raz dziękuję! Ale to i tak za mało, za mało za te wszystkie łzy wzruszenia, wspaniałe chwile i wybuchy radości... Twoje skoki nie tylko rozsławiły Polskę, nie tylko sprawiły, że każdy Polak czuł się dumnym, ale też rozpalił nasze serca :) Jesteś wspaniały i tak zostaniesz zapamiętany :) Jeszcze raz dziękuję :) za to że mogłam Tobie kibicować i dmuchać pod narty przed telewizorem Adaś czapki z głów . Życzę Tobie i Twojej rodzinie ,która zawsze Ciebie wspierała wszystkiego naj najlepszego .Pozdrawiam z łezką w oku Danuta