Reklama

wielki zal Adam zostan z nami ! (108)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 50

Re: wielki zal Adam zostan z nami !

Napisał(a): Gość -

Dziękuję za lata w których co tydzień mogłem podziwiać prawdziwego sportowca , który dawał radość Mi oraz całej Polsce , Panie Adamie powodzenia i nie daj się wciągnąć do polityki tam są samem nieuki Krzysztof

INTERIA.PL

Dziękuję za 10 lat dumy z tego, że tak jak ty urodziłam się 3 grudnia. Dziękuję za wszystkie dostarczone wzruszenia! Dzięki Tobie uwierzyłam, że mogę wszystko!

Pozdrawiam
Basia

Za chwile radości i wzruszenia, za ciarki na plecach, kiedy wzbijałeś się w powietrze, za jednoczenie rodzin we wspólnym kibicowaniu i za to, że moja 6. letnia córka "kocha Adama Małysza" :-) - Ogromnie Dziękuję !!! i chylę czoło przed Twoją Osobą.

Dziękuje Ci Adamie za te wspaniałe lata, za tę radość, którą nam sprawiałeś!! Byłeś, jesteś i będziesz zawsze wielkim utalentowanym skoczkiem, wspaniałą osobowością!! Weekend w weekend, miesiąc za miesiącem, rok w rok gościłeś w naszych domach, a my Tobie wiernie kibicowaliśmy!!!

DZIĘKUJE!!!

Adam jesteś WIELKI.Dziękujemy Ci za wszystko.Przyniosłeś mi wiele wzruszeń.Gdy pocałowałeś ziemie w Zakopanem i Twój upadek na Wielkiej Krokwi tego roku.Jesteś skromnym aczkolwiek WIELKIM CZŁOWIEKIEM.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: wielki zal Adam zostan z nami !