Re: wielki zal Adam zostan z nami !
Napisał(a): Gość -
ODEJŚCIE ADAMA NA EMERYTURĘ SPORTOWĄ TO KATASTROFA NARODOWA :( CO MY TERAZ BĘDZIEMY BEZ NIEGO ROBIĆ :(
Trzeba podziękować Opatrzności za Adama - to zwykły, wielki Człowiek.
Czapki z głów. Najlepszy sportowiec świata kończy karierę. Wielkie Dzięki Adam za dodawanie otuchy i ducha walki. Powodzenia!!!
Dziękuję za 10 lat dumy z tego, że tak jak ty urodziłam się 3 grudnia. Dziękuję za wszystkie dostarczone wzruszenia! Dzięki Tobie uwierzyłam, że mogę wszystko!
Pozdrawiam
Basia
Za chwile radości i wzruszenia, za ciarki na plecach, kiedy wzbijałeś się w powietrze, za jednoczenie rodzin we wspólnym kibicowaniu i za to, że moja 6. letnia córka "kocha Adama Małysza" :-) - Ogromnie Dziękuję !!! i chylę czoło przed Twoją Osobą.
Dziękuje Ci Adamie za te wspaniałe lata, za tę radość, którą nam sprawiałeś!! Byłeś, jesteś i będziesz zawsze wielkim utalentowanym skoczkiem, wspaniałą osobowością!! Weekend w weekend, miesiąc za miesiącem, rok w rok gościłeś w naszych domach, a my Tobie wiernie kibicowaliśmy!!!
DZIĘKUJE!!!
ADAŚ jesteś WIELKI aż łezka kręci się w oku .Skoki bez Małysz............
Adam nie zotanie,:) Wybral idealny moment na zakonczenie kariery. Trzeci w generalnej klasyfikacji pucharu swiata to jest cos!:) Dziekuje Ci za wszystko ADAS!
Adam jesteś WIELKI.Dziękujemy Ci za wszystko.Przyniosłeś mi wiele wzruszeń.Gdy pocałowałeś ziemie w Zakopanem i Twój upadek na Wielkiej Krokwi tego roku.Jesteś skromnym aczkolwiek WIELKIM CZŁOWIEKIEM.
Zgłoś do usunięcia | Link
Dziękuję za lata w których co tydzień mogłem podziwiać prawdziwego sportowca , który dawał radość Mi oraz całej Polsce , Panie Adamie powodzenia i nie daj się wciągnąć do polityki tam są samem nieuki Krzysztof