Re: Wielkie osobowosci , umierają zbyt młodo
Napisał(a): Gość -
Witaj !!
Nie znam Twojego hasła, a tylko nick. A teraz również Twoje imię.
Pozdrawiam!
witam !!
zajrzalam Tu po 4 miesiacach i co - nic ,
tylko ja i Krzysiek ,
nie trafiony temat , musze go usunąć .
dla mnie wielką osobowoscią była moja mama ,także zmarla zbyt młodo -na raka , to było rok ponad rok temu ,miała tylko 55lat:( mimo że uplynelo juz troche czasu ja nie moge sie nadal z tym pogodzic:(( brakuje mi jej:(( Arti
Najbardziej brakuje mi Mamy. Byla dla mnie kims bardzo waznym...... Bede ja zawsze wspominac i tesknic. Byla wielka osobowoscia, najblizsza mi osoba..........
Chyba Was rozczaruje, ale wielcy tego swiata przychodza i odchodza, moze niektorzy za szybko, ale tak jest i bedzie. Zal oczywiscie jest ogromny,ale cos nam po nich zostaje........
A mi zostaly tylko pozolkle zdjecia.......
Jam ktoś juz napisał, ten temat jest niewyczerpany, ponieważ niemal w centrum problemu postawiona jest śmierć. Wydaje mi się jednak, że stwierdzenie o wczesnej umieralności ludzi wybitnych nie jest zbyt fortunne. Zbyt wcześnie odchodzą ludzie kochani, z którymi zwiazani jesteśmy emocjonalnie. Zawsze zbyt wczesnie...
To prawda
Tak bywa .
nie zgadzam sie z tytułowym stwierdzeniem.Wielkie osobowosci odchodza w kazdym wieku,tak jak zwykli ludzie. Gdy jednak odchodzi ktos młody to zawsze bardziej nam go żal, bo przecież tyle życia miał przed sobą a ile wspaniałości mógł w zyciu dokonać. Nina
zacytuję księdza Twardowskiego "spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą" a od siebie dodam, że za szybko niestety.
Zgłoś do usunięcia | Link
Tez Go pamietam z niedzielnych popoludni gdzie w swoim programie pieknie szkicowal i ciekawie gawedzil .
Dawno nie bylo programu z Jego udzialem , byl jedyny i nie powtarzalny .
Pozdrawiam .