Reklama

Wielkie osobowosci , umierają zbyt młodo (20)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 24

Re: Wielkie osobowosci , umierają zbyt młodo

Napisał(a): Gość -

Tez Go pamietam z niedzielnych popoludni gdzie w swoim programie pieknie szkicowal i ciekawie gawedzil .
Dawno nie bylo programu z Jego udzialem , byl jedyny i nie powtarzalny .
Pozdrawiam .

INTERIA.PL

dla mnie wielką osobowoscią była moja mama ,także zmarla zbyt młodo -na raka , to było rok ponad rok temu ,miała tylko 55lat:( mimo że uplynelo juz troche czasu ja nie moge sie nadal z tym pogodzic:(( brakuje mi jej:(( Arti

Najbardziej brakuje mi Mamy. Byla dla mnie kims bardzo waznym...... Bede ja zawsze wspominac i tesknic. Byla wielka osobowoscia, najblizsza mi osoba..........
Chyba Was rozczaruje, ale wielcy tego swiata przychodza i odchodza, moze niektorzy za szybko, ale tak jest i bedzie. Zal oczywiscie jest ogromny,ale cos nam po nich zostaje........
A mi zostaly tylko pozolkle zdjecia.......

Jam ktoś juz napisał, ten temat jest niewyczerpany, ponieważ niemal w centrum problemu postawiona jest śmierć. Wydaje mi się jednak, że stwierdzenie o wczesnej umieralności ludzi wybitnych nie jest zbyt fortunne. Zbyt wcześnie odchodzą ludzie kochani, z którymi zwiazani jesteśmy emocjonalnie. Zawsze zbyt wczesnie...

nie zgadzam sie z tytułowym stwierdzeniem.Wielkie osobowosci odchodza w kazdym wieku,tak jak zwykli ludzie. Gdy jednak odchodzi ktos młody to zawsze bardziej nam go żal, bo przecież tyle życia miał przed sobą a ile wspaniałości mógł w zyciu dokonać. Nina

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Wielkie osobowosci , umierają zbyt młodo