Reklama

515213

515213

Mężczyzna

Nastrój: Nastrój 515213
  • Tematy 2
  • Odpowiedzi 2
  • Ostrzeżenia 0 (0)
  • w temacie sfauszowanie podpisu?

W: Prawo karne

czy skasowałaś za to pieniądze?? Czy podpisałaś sie nazwiskiem i imieniem swoim czy ojca??w/g mnie jest to znikome społeczne niebezpieczeństwo czynu-powinno byc umorzone ale????nie zbadane są wyroki Sądów. Jak chcesz to opisz mi to całe zajscie, postaram sie coś pomódz ale każdy szczegól jest wazny-moja poczta to 515213(...)

• w temacie Chory człowiek bez renty i bez pracy

W: Wielkopolskie

jeżeli tak jest, to należy takiemu człowiekowi pomódz żeby nie było za późno.Nie wiem gdzie on mieszka, ani jaka to jest choroba. Zobaczcie co się stało z Violettą Vilas. Ok roku wstecz TVN informował w swoim programie UWAGA o sytuacji w jakiej sie znalażła Pani Violetta, i na tym koniec. Żadnej pomocy. Kto ogladał jej ostatni wywiad to wie, że ta osoba byłą zdrowa na umysle. Przeliczyła sie z swimi możliwościami. Jej dobroć, szczerość i wiele innych cech jej osobości nie pozwoliły jej obojętnie przejść obok zwierzaczka który takiej pomocy potrzebował. A może właśnie jakaś fundacja która powstała by przy udziale TVN pomogła by jej sprostac tym problemom. Kobeta zmarła z biedy. Ktoś powinien za to beknąć. Sa materiały filmowe a więc są dowody, że w wyniku zaniechania doprowadzono do głodowej smierci.