w temacie Czy indentyfikujesz się z pokoleniem Jana Pawła II?
gość Pytasz katolików,czy wszystkich?
Wszystkich
gość Pytasz katolików,czy wszystkich?
Wszystkich
Letko
Doskonale wiesz, że nie wszystkich dilerów da się złapać, więc na pewno przeciek by był. Ale owszem, samemu hodować, to jest bardzo dobry pomysł. Własny towar smakuje najlepiej i jest najbezpieczniejszy...
Każdy ma prawo do czegokolwiek. Jestem za.
Audi A8. Jak dla mnie samochód marzenie.
alexanderdanutakeloimialexanderdanuta
.........stop....stop....bardzo proszę nie dezynfekować!!!!!!!tylko naturalne metody...proszę!!!Że co proszę ; a co Ty myślisz ,że ja nienaturalnie się myję czy dezodorantyzuję ....teraz jadę na weselną wodkę do brata to może trochę chemii wpuszczę do organizmu ...ale też naturalną metodą :))
Naturysta się znalazł :)).........gdzie ja bym śmiał tak pomyśleć!!! nawet mi to do łba nie wpadło!!(to o myciu!!...)pozdrawiam....
Kobieta nie powinna się myć, to mężczyzna powinien myć kobietę i przy okazji sprawiać jej duuużo przyjemności :)
3 lata :)
... uwielbiam robic japonskie masaze.
Nie raz robię żonce taki masażyk :) Odpływa na maxa :D Ale to tylko wtedy, jak mnie nie zirytuje!!
Tylko i wyłącznie choroby psychiczne.
Miałem znajomego, u którego rozpoznano schizofrenię, od wielu lat jest na prochach.
Najdziwniejsze jest to, że on zdaje sobie sprawę z choroby, ale nie jest w stanie nic zrobić.
Facet skończył medycynę i już miał iść do pracy jak mu odwaliło na maxa.
Wcześniej opowiadał dziwne historie, ale jeszcze niewykraczające poza normę.
Dopiero jak zaczął wszystkich przekonywać, że służby specjalne chcą go zabić promieniami lasera i uciekał w nocy pod drzewo ( bo tylko tam czuł się bezpiecznie ), to jednak uznano, że coś jest nie tak.
Nie widzę wielkiej różnicy między nim, a tymi spod krzyża lub opętanymi przez nieistniejące duchy.
Co innego choroba psychiczna, schizofrenia, co innego opętanie. Ja nie mówię tu o "promieniach lasera", tylko mówię o opętaniu przez demony.
Przeczytaj o Anneliese Michel, to na pewno nie była choroba psychiczna... Modląc się nad Anneliese, godzinami, bez wytchnienia, nękali demony, zanim ujawniła się ich cała szóstka: Lucyfer, Judasz, Kain, Neron, Hitler i Fleischmann... Jest dziesiątki nagrań, które są niepodważalnym dowodem na to, że była opętana.
a co oni chcieli od niej ?:))
a dlaczego nie było wśród tych "demonów" żadnej kobiety,tylko sami faceci...to znaczy ci którzy kiedyś byli facetami :)
domyślam się,że ta pani to jakaś zakonnica ?
dziwne ,że przeważnie zakonnice mają jakieś omamy,wizje, opętania....:)
A tak na poważnie,to ani szatan,ani demony nigdy nie byli wcześniej ludźmi
Dokładnie, wg religii chrześcijańskiej, są to upadłe anioły.
Tylko i wyłącznie choroby psychiczne.
Miałem znajomego, u którego rozpoznano schizofrenię, od wielu lat jest na prochach.
Najdziwniejsze jest to, że on zdaje sobie sprawę z choroby, ale nie jest w stanie nic zrobić.
Facet skończył medycynę i już miał iść do pracy jak mu odwaliło na maxa.
Wcześniej opowiadał dziwne historie, ale jeszcze niewykraczające poza normę.
Dopiero jak zaczął wszystkich przekonywać, że służby specjalne chcą go zabić promieniami lasera i uciekał w nocy pod drzewo ( bo tylko tam czuł się bezpiecznie ), to jednak uznano, że coś jest nie tak.
Nie widzę wielkiej różnicy między nim, a tymi spod krzyża lub opętanymi przez nieistniejące duchy.
Co innego choroba psychiczna, schizofrenia, co innego opętanie. Ja nie mówię tu o "promieniach lasera", tylko mówię o opętaniu przez demony.
Przeczytaj o Anneliese Michel, to na pewno nie była choroba psychiczna... Modląc się nad Anneliese, godzinami, bez wytchnienia, nękali demony, zanim ujawniła się ich cała szóstka: Lucyfer, Judasz, Kain, Neron, Hitler i Fleischmann... Jest dziesiątki nagrań, które są niepodważalnym dowodem na to, że była opętana.