Reklama

Goska0408
  • Tematy 2
  • Odpowiedzi 32
  • Ostrzeżenia 0 (0)
  • w temacie matka Madzi zatrzymana!

W: Kraj

gość

Goska0408

gość LUDZIE!!! trzymajcie mnie bo nie wytrzymam!! kara od 3 m- do 5 lat!!!! przecież ona powinna dostać kare śmierci!! bo nie ma prawa życ! przecież ona nie nadaje się do życia w społeczeństwie!

O 16.00 lub 17.00 konferencja prokuratury. TEMAT "Zdrowie psychiczne Katarzyny W."

Zaczynasz mnie wkurzać dzieweczko. Takąs dobra wspaniała matka...to zajmij się teraz swoimi dziećmi. Sądzac po wpisach siedzisz tu non- stop. a ponoć jesteś przykładna matka.
    Owa pani jest winna..nie ma co do tego wątpliwości! Należałoby się tylko zastanowić...dlaczego tak się dzieje? Dlaczego coraz więcej takich przypadków! społeczenstwo powinno wyciągnąc wnioski...co do swoich rodzin i swojego postępowania. Ja też.
    F

Jak cię wkurzam to zmień forum

Obawiam się że jeżeli uznają niepoczytalność ,a jest to możliwe ,to nie będzie żadnej kary

gość LUDZIE!!! trzymajcie mnie bo nie wytrzymam!! kara od 3 m- do 5 lat!!!! przecież ona powinna dostać kare śmierci!! bo nie ma prawa życ! przecież ona nie nadaje się do życia w społeczeństwie!

O 16.00 lub 17.00 konferencja prokuratury. TEMAT "Zdrowie psychiczne Katarzyny W."

gość Czy nikt nie widzi tego w prokuraturze ,że ta kobieta wszystkie swoje działania robiła z premedytacją przecież nie trzeba być Sherlokiem żeby domyślić się po co ona podała te wersje i błędnie podała ukrycie zwłok malutkiej .Każdy wie ,że przy takich mrozach każdy dzień grał na jej korzyść ,że to znacznie utrudni sekcję zwłok .Nie zdziwię się jeśli sekcja wykaże zupełnie coś innego to jest jakaś chora kobieta ja nie mam dla niej współczucia ,jestem przecież matką a ona nie powinna być tym mianem nazywana bo nawet jeżeli był to "wypadek" jej zachowanie było karygodne dlaczego nie szukała pomocy,dlaczego przed wszystkimi to ukryła przecież matka w szoku nie może myśleć tak racjonalnie co powiedzieć ,co zrobić z ciałem w końcu jak oszukać wszystkich i grać na czasie .Według mnie postawiony zarzut jest nie do przyjęcia przede wszystkim powinna odpowiadać za utrudnianie śledztwa ,matactwo,nie udzielenie pomocy i wiele innych moim zdaniem kara dożywocia to za mało dla tak wyrafinowanej kobiety ja już nie uwierzę w żadne jej słowa ,nie wiem jak wy ale dla mnie ona dalej kręci

KRĘCIŁA<KRĘCI I BĘDZIE KRĘCIŁA bo broni własnego tyłka

gość

gość DIABEŁ TO CIE ZROBIŁ NIE MAM LITOSCI DLA TEJ KOBIETY

UCZUCIE LITOŚCI JEST OBCE DIABŁOM

Gościu to nie jest zabawne.

gość

gość witam wszystkich jestem ojcem mam 4 dzieci nie wyobrazam sobie taką sytuacje kara śmierci dla szma...........bez warunkowego zwolnienia niech spoczywa ANIOŁEK W SPOKOJU

WSPÓŁCZUJE TWOIM DZIECIOM JESTEŚ DIABŁEM GOŚCIU

To znaczy że większość nas na tym forum to DIABŁY

gość Oglądacie konferencję?-farsa prokurator mówi że nic nie może powiedzieć.Prokurator uwierzył w wersję :MAMUNI".Od3 miesięcy do5 lat

Nieumyślne spowodowanie śmierci

gość Teraz to jest jej tak wygodnie twierdzić, ale wszystko wyjdzie na jaw. Może było inaczej i mała, rzeczywiście tak po prostu się nie wyślizgnęła

CO TY GADASZ?.CZY W TYM KRAJU NIE DZIAŁA POGOTOWIE RATUNKOWE

logika123

Goska0408

logika123 jestem tak skołowana tym faktem,że uwierzcie mi na niczym innym nie mogę sie skupić.Na tę kobietę nie mogę patrzeć,zakłamana do szpiku kości,od samego początku wydawała mi sie obojętna na to wszystko.cytuję:"nie będę przed kamerami płakac,to są nasze emocje.....itd" a w dniu kiedy dziecko niby zaginęło zamiast nie wiem apelowac,wrzeszczec z bólu to ona nie chciała udzielać żadnego wywiadu.Jestem matką,te ostatnie dni były masakrą,a wiadomość że mała jednak nie żyje rozwaliła mnie na łopatki.Ja bym dla niej była bezwzględna,za to ze oszukiwała nas wszystkich,i w sposób nieludzki postąpiła ze swoim dzieckiem.Nie wyobrażam sobie mnie w takiej sytuacji bo by mi chyba serce pękło z żalu.....moje dziecko jes wszystkim tym co mam...na koniec-grono moich znajomych uważa-gdy dotyczy zniknięcia jakiejś osoby -że lepiej wiedzieć najgorsze i móc ją odwiedzać na cmentarzu niż do końca życia martwić się co sie z tą osoba dzieje.CIEKAWE CO BY MATKA MADZI POWIEDZIAŁA GDYBY CIAŁA NIE ODNALEZIONO........

Psioczyła by na policję-AROGANTKA

może masz racje...ona tylko kręci...z niecierpliwością czekam i z lękiem na sekcję zwłok

po niej można spodziewać się wszystkiego co najgorsze,podejrzewam że może również podważać wyniki sekc i dalej brnąć w to bagno,żeby bronić własnego tyłka

logika123 jestem tak skołowana tym faktem,że uwierzcie mi na niczym innym nie mogę sie skupić.Na tę kobietę nie mogę patrzeć,zakłamana do szpiku kości,od samego początku wydawała mi sie obojętna na to wszystko.cytuję:"nie będę przed kamerami płakac,to są nasze emocje.....itd" a w dniu kiedy dziecko niby zaginęło zamiast nie wiem apelowac,wrzeszczec z bólu to ona nie chciała udzielać żadnego wywiadu.Jestem matką,te ostatnie dni były masakrą,a wiadomość że mała jednak nie żyje rozwaliła mnie na łopatki.Ja bym dla niej była bezwzględna,za to ze oszukiwała nas wszystkich,i w sposób nieludzki postąpiła ze swoim dzieckiem.Nie wyobrażam sobie mnie w takiej sytuacji bo by mi chyba serce pękło z żalu.....moje dziecko jes wszystkim tym co mam...na koniec-grono moich znajomych uważa-gdy dotyczy zniknięcia jakiejś osoby -że lepiej wiedzieć najgorsze i móc ją odwiedzać na cmentarzu niż do końca życia martwić się co sie z tą osoba dzieje.CIEKAWE CO BY MATKA MADZI POWIEDZIAŁA GDYBY CIAŁA NIE ODNALEZIONO........

Psioczyła by na policję-AROGANTKA