Reklama

Krys1011

Krys1011

Mężczyzna

Nastrój: Nastrój Krys1011
  • Tematy 3
  • Odpowiedzi 23
  • Ostrzeżenia 0 (0)
  • w temacie Kto ogląda TV Trwam?

W: Sprawy społeczne

Każdy ma rozum i wolna wolę nawet w doborze stacji telewizyjnej. Sekty są niebezpieczne, mam kolegę, który pracuje dużej firmy ekspansyjnej mającej u nas w Polsce hipermarkety. Był u mnie niedawno, to nie mogłem z nim rozmawiać na inne tematy tak ma zryty już mózg. Kosiarki, miotły...najlepsze w jego firmie.

• w temacie Protestantyzm - odłamy

W: Chrześcijaństwo

Nawet ludzie żyjący z daleka od cywilizacji, kościoła, mają swoich Bogów. Indianie np mieli krainę wiecznych łowów...

• w temacie Jak sprawdzić samochód przed kupieniem?

W: Samochody

Kontrola na stacji obsługi i to wybranej przez ciebie. Tylko to daje największe prawdopodobieństwo wykrycia wad technicznych kupowanego samochodu. Dobry mechanik z testerem typu jak w tym ogłoszeniu tez oceni auto. Wystarczy jazda testowa i doświadczenie w ocenie samochodu przed zakupem.

• w temacie Protestantyzm - odłamy

W: Chrześcijaństwo

jechowa52

Dannny luteranizm, kalwinizm, reformowane skrzydło anglikanizmu, baptyzm, adwentyzm i pentekostalizm.

Witam
    Rodzi mi sie takie pytanie.
    Jakie są najgłówniejsze różnice pomiędzy wszystkimi odmianami.
    Jeśli ktoś wie i potrafiłby wpisać przynajmniej po Jednej głownej różnicy do każdego odłamu.
    Który odłam wydaje sie najlogiczniejszy?
    Pozdrawiam = )

Najbardziej logiczna jest postawa ateistyczna, wszelkie odmiany, frakcje, sekty..... religijne świadczą o tym, że bozia nie daje sobie rady w zaprowadzeniu porządku wśród swoich wierców.
    Jeżeli sobie nie daje z tym rady, to znaczy dobitnie, że nie istnieje.
    Nie może istnieć Bóg, który nie radzi sobie w pewnych sprawach, bo Bóg zdefiniowany w filozofiach wszelkiego rodzaju, to Ten Który Radzi Sobie Ze wszystkimi Problemami.

Można nasrać na Boga, który walczy z diabłem i jakoś tej walki nie może wygrać.

Do moderatorów, o ile tacy istnieją....
    Mogę bluzgać na coś na kogoś, jeżeli to coś, lub ten ktoś nie istnieje.

Napisała to Pani Jehowa z nieba
    Matka Maryi Panny

Nie istnieje dla ciebie to nie znaczy, że nie ma go dla innych!

• w temacie Jaka marka samochodów psuje się najczęściej?

W: Samochody

Wszystko się zużywa i psuje. Przecież nie można jeździć na tych samych klockach hamulcowych 10 lat. Teraz w samochodach jest tyle elektroniki, że ma co się co psuć i będzie, normalna sprawa. Nie można chyba określić najgorszej marki.

• w temacie Przeprowadzka w Warszawie - help!

W: Problemy mieszkaniowe

Najtaniej to wyjdzie opcja pokazana w filmie "Alternatywy 4" W :) Warszawie firm jest mnóstwo. Przeprowadzka przeprowadzce nie równa, ciężko polecić najtańszą, z wnoszeniem czy bez, piętro itd. Wybierz kilka, negocjacje z każdą i znajdziesz najlepiej pasująca dom twego zadania.