w temacie Dymisja Komorowskiego?
No no i byłoby tak jak jest Ty zadowolony reszta nie...tak to w Polsce bywa trudno zadowolić
każdego i nie ważne kto jest Prezydentem,Premierem
No no i byłoby tak jak jest Ty zadowolony reszta nie...tak to w Polsce bywa trudno zadowolić
każdego i nie ważne kto jest Prezydentem,Premierem
Cóż sami sobie wybieramy rząd...może jednak kobiety powinny być u władzy????
Jakoś mężczyźni nie sprawdzają się ostatnio.A my Polacy niestety jesteśmy przyzwyczajeni do stereotypów -Tylko Mężczyzna Prezydentem,tylko mężczyzna Premierem.
Błąd kobiety są bardziej odpowiedzialne...
A chcesz na jego miejsce wskoczyć?
Jakoś sprawdza się jako prezydent więc o co chodzi???
Jesteśmy Polakami jesteśmy indywidualistami więc po co powielać
to co robią inni???/
jestem choć moją liderką jest poseł Szydłowska i to jej zaangażowanie podziwiam...
oddanie pracy na rzecz kobiet...
Aż strach jak niektórzy próbują tragedię narodową wykorzystać dla swoich celów politycznych???Prezesie niech pan odpuści i da w spokoju leżeć zmarłym w ziemi.
jeszcze trochę a posądzi pan kosmitów o atak terrorystyczny na Pana rodzinę
Pan Prezes z braku widoków na powrót do władzy szuka poparcia w śród władz kościelnych???? Jak tak można okłamywać wszystkich panie Prezesie?????
gość Nie, nie, nie.
W takim referendum bezrobotny żul ma taki sam głos jak osoba pracująca ciężko 30 lat.
A wiek i tak trzeba wydłużyć, oczywiście w zasadą wyłączenia niektórych grup (np. pielęgniarka, kierowca). Czyli działajmy alternatywnie, ale wydłużenia nie da się uniknąć! A Jareczek K. niestety kolejny raz kłamie!
Zgadzam się z tobą dla czego tacy osoby które mają olew do pracy mają się wypowiadać???
Jak na prezydenta będzie kandydować Pani Poseł Bożena Szydłowska to ja zagłosuję
na PO.Ta osoba ma moje zaufanie...
Przede wszystkim to prowokacja Kaczyński jako dobry wujek chce
pozyskać Rydzyka i jego świtę.
PO to dla niego wróg numer 1-ale Naród nie jest głupi nie da się drugi raz nabrać.
Trzeba podjąć drastyczne decyzje aby podnieść naród z rujny.
To na pewno wzięłabym do pomocy jako Posłów kobiety jestem przekonana że kobieta polityk
jest bardziej zorganizowana i potrafi zaplanować posunięcia ale przede wszystkim stara się przewidzieć ewentualne konsekwencje.Jest matką więc i po matczynemu podchodzi do narodu...stara się aby wszystko było jak najlepiej.Pani Poseł ze Swarzędza jest przykładem bezinteresownej troski o społeczeństwo i chęci niesienia pomocy tym potrzebującym ale też
nie zapomina o seniorach i OSP Wielkopolskich.