Napisał(a): ~lopez -
Tylko kiep płaci podatki.
Napisał(a): ~lopez -
Tylko kiep płaci podatki.
Napisał(a): ~opo -
Ja tam wole bez rachunku.
Nie będe płacil na ten cały cyrk.
Napisał(a): ~einw. -
We Wloszech o paragon, czy rachunek trzeba się upominać, to w końcu się dostanie, ale wzrokiem taki sprzedawca chce potem zabić.
Napisał(a): ~BMX -
Najprzyjemniej wydaje się cudze pieniądze, dlatego tak przyjemnie jest być POlitykiem.
Napisał(a): ~Duńczyk -
państwo to największy złodziej...
Napisał(a): ~ciekawy -
W ŚREDNIOWIECZU CHŁOP PŁACIŁ 10-cinę I PODOBNO MIAŁ SIĘ ŹLE!!!
DZISIAJ ODDAJECIE PAŃSTWU PONAD 80% I JESTEŚCIE HAPPY - AŻ TAK SIĘ WAM W GŁÓWKACH POPRZEWRACAŁO?
Napisał(a): ~dda -
NIE STARCZA MI NA OPŁATY I ŻYCIE A BENDE ODDWAWAŁ PODATEK PAŃSTWU ? O NIE,NAJPIERW JA -POTEM DARMOZJADOM DAM JAK MI COŚ ZOSTANIE>
Napisał(a): ~wodnik -
A czy ktoś dostał w Polsce rachunek za towar kupiony na TARGU???? W Polsce to normalna praktyka.
Napisał(a): ~wybe -
We Włoszech? A w Polsce to nie? Całe usługi pracują na czarno. Dla ubogiego klienta usługa tańsza, a cała kaska do kieszeni wykonawcy. Jeszcze materiały kupi na siebie i odliczy VAT do zwrotu. Nieudolne Państwo nie potrafi (lub nie chce) tego opanować, tylko ściąga z etatów i z emerytur.
Dlatego brakuje w budżecie.
Napisał(a): ~podatnik -
U nas też sporadycznie lekarze wystawiają rachunki, również prawnicy, a są to grupy pobierające od klientów nie małe pieniądze.
Włochy: Zaostrza się walka o rachunki fiskalne i aprobatę dla nich (96)
Kanał RSSTemat dotyczy artykułu: Włochy: Zaostrza się walka o rachunki fiskalne i aprobatę dla nich