Re: Wrocław zawsze śpi ????
Napisał(a): Gość -
I pomomo swiąt nadal cisza...bez względuna to co sie pisze wroclawianie chyba nie lubią tego portalu....?
Dlaczego uważasz że Wrocław zawsze śpi,a może raczej jego mieszkańcy.
Mnie zdarza się nie spać trzy noce z rzędu-bezsenność, póżniej śpię do 14 i wtedy wrocław śpi naprawdę.
może lepszym tytułem byłby -" Bezsenność we Wrocławiu"
pozdrawiam obudzony pięć godzin temu
posty z 19.51 i 19.56 powinny być podpisane "gość do odstrzału"
rzeczywiście nic tu sie nie dzieje nie ma z kim pogadać,sasafras zaczynasz wątek a później cie nie ma,ze wszystkim jesteś tak konsekwentna
dobry sposob na bezsenność ,popotrzeć na pasjonującą dyskusję o nocnym wroclawiu w wykonaniu sasafras,człowieku odezwij się albo moze lepiej nie , pewnie jesteś tak ciekawy jak twój wątek.
Prosze ,prosze !!!Jednak ktoś sie czasem tu porusza ...jestem miło zaskoczona,chciaz fakt ,szkoda ze nikt sie nie przedstawia ale moze Wrocławianie tacy juz sa albo poruszja sie po nie znanych forach albo sa strasznie tajemniczy.
Prawda ze nie zagladałam tu przez chyba całe trzy dni ale musiałam sie przekonac na własne oczy, czy w nocy wrocławianie grasują po ulicach lub barach czy spią.
Do: Goscdo odstrzalu
Miło mi ze sie odezwałes "gosciu" choc nie jestem pewna czy aspiruje na klauna ,wprawdzie miały byc warsztaty i przez moment zastanawiałam sie nawet czy nie przejsc szkolenia w tym kierunku ale nic na to nie wskazuje zebym miała co do tego zawodu wrodzone predyspozycje.Ale moze nie znam siebie tak dobrze jak znają mnie inni :)
Pozdrawiam wszystkich nie spiących :)))
Klaunem raczej nie jesteś ,do tego potrzebne jest poczucie humoru, ale ciesze się że sprowokowałem twoją skromna osobę do odezwania sie.Chetnie pokazałbym Ci takie miejsca we wrocku że kolana by ci wymiękły, nie śliczny rynek ,uroczy Ostrów Tumski ale miejsca w których toczy się drugie życie naszego "europejskiego miasta" , tam gdzie dzieci nie śpią o drugiej,trzeciej godzinie w nocy i zapewniam Cię że nie z powodu bezsenności...Mieszkasz zapewne gdzieś na peryferiach Wrocławia i wieczorne eskapady do centrum traktujesz jako wielką przygodę ,a później pławisz się w samozadowoleniu jakie to mamy śliczne miasto i mieszkańców . Ja poznałem to miasto i wiem że posiada ono drugą stronę - mroczną i złą.
Nie zmuszam Cię do zmiany swojego punktu widzenia na to miasto ,tylko proszę abyś mu tak całkiem nie zaufała.
Żegnam.
To ze 50 % naszego społeczenstwa cierpi na syndrom DDA ,jest zauwazane od dawna przez psychologów lecz naprawde nie jest to obowiązkiem abym nalezała do tych 50%.A ze ludzie cierpia ,sa złodzieje na swiecie i rózne dewiacje zdaje sobie sprawe, ale wydaje mi sie ze nie musze odczowac winy za to ze innym jest zle a ja np. jestem zdrowa i w związku z tym szczęsliwa.
Uwazam ze kazdy moze byc szczesliwy ,niezaleznie od tego gdzie mieszka ale wydaje mi sie ze zalezy to głownie od perespektywy z jakiej patrzy na swiat (np. dla jednych szklanka moze byc do połowy prozna a dla innych do połowy pełna)
Pozdrawiam wszystkich obudzonych i kładących sie spac:)
a ...znalazlam na interii niewiem czyj wiersz ,ale wydaje mi sie ze bardzo na temat :)
Prosiłam o siłę,
Bym mogła coś osiągnąć;
Otrzymałam słabość,
Bym mogła być posłuszna.
Prosiłam o zdrowie,
Bym mogła czynić większe dzieła;
Otrzymałam ułomność,
Bym mogła czynić dzieła lepsze.
Prosiłam o bogactwa,
Bym mogła być szczęśliwa;
Otrzymałam ubóstwo,
Abym mogła być mądra.
Prosiłam o władzę,
Bym mogła być chwalona pośród ludu;
Otrzymałam niemoc,
Bym mogła odczuć potrzebę Boga.
Prosiłam o wszystko,
Bym mogła cieszyć się życiem,
Otrzymałam życie,
Bym mogła cieszyć się wszystkim.
Nie otrzymałam niczego,
O co prosiłam,
Lecz otrzymałam wszystko,
Czego pragnęłam.
Wrocław zawsze śpi ????
Zgłoś do usunięcia | Link
Tak zaglądam tu i zaglądam ,mało osób z wrocławia udziela sie na forum.
Czy to tylko pozory?
Moze na nie odpowiednie fora wchodze?