Reklama

Wspólne oglądenie ME 2009 (17)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 5

Re: Wspólne oglądenie ME 2009

Napisał(a): Gość -

nie mogłem przegapić otrzymania piątki od założyciela forum!
bardzo miły czacik Panowie sprezentowali na maila.
skoro już jestem w kręgu zainteresowanych, to piszę się rękami i nogami na oglądanie meczy/ów/uw/uf w tak profesjonalnym gronie.
jeżeli mogę wtrącić pół grosza, to pragnę zaznaczyć, że jak pojedziemy oglądać mecz w niepołomicach, to trzeba również z nich wrócić! a po piwku nie można.
studentów jakby co też można wypędzić!

INTERIA.PL

czarnyref Dzis wszyscy co sie zapisali na forum dostają do dzienniczków 5-tkę z plusem od założyciela Forum ;))

hej!
to ja biorę "5-tkę" (najlepiej w Express Lotku) i spadam
:D
a meczyk we wtorek to chyba korespondencyjnie z Wami "zasiądę"... bo idę z dzieciakiem na basen... :-(

czarnyref No widzisz a teraz moższ spokojnie sobie pissać a nie tylko sprawdzać pocztę!
wracając do tematu sprawy to w poniedziałek to pobiegałbym (...)

Hej! moja propozycja jest dla tych co chcą pogodzić meczyk z bieganiem:
1. bieganie - zapraszam na Myśliwską do szkoły SP47 - myślę, że większość już zna tą miejscówę - ale to dopiero po meczu (sala jest do 22:00 dla nas)
2. wcześniej można zasiąść w lokalu "Bar na Lipskiej" - raz, że blisko szkoły, dwa - TV-set jest i czy - piwko można wypic ;)
I-co-Wy-na-to?
pozdrufka
podkufka

Zgodnie z obietnica przesylam dane dotyczace ogladania meczu w pn
Wszytkich chetnych zapraszam do knajpy SPORTPUB na ul. 29-ego listopada (na przeciw AR czy UR-obojetne) na godz. 18. Mamy zarezerwowane miejsca w 1. rzedzie przed ekranem :)
Mecz powinien sie skonczyc ok. godz. 20 zatem na godz. 20.30 wszyscy chetni na bieganie spokojnie powinni zdazyc.
Prosze piszcie kto bedzie bo zrobilem rezerwacje na ok 10-15 osob i chcialbym wiedziec badz czy ja poszerzac czy tez wyjde na palanta i przyjda 3 osoby..:).
Pozdrawiam! M.

bartgrad pisze sie mozemy ogladnac i jechac pograc do podkuwki heheh

ja ma plan inny! ogladamy mecz i jedziemy do niepołomic!! mam jeszcz wolne miejsca w samochodzie!! ;)

pzdr

No dobra jestesmy po pierwszym meczu!! rozumiem ze po moim wyjściu też bawiliście sie dobrze :)) i jak zanm Was to posiecieliście jeszcze chwilkę hi hi hi i dzis Was głowa nie boli!
Ok dzis mecz nr dwa i spotykamy sie w tym samym miejscu o tej samej porze i tym razem juz ja bez samochodu ;))
Zatem do zobaczenia po południu!!

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Wspólne oglądenie ME 2009