Re: wybory2011
Napisał(a): Gość -
hej,zależy z jakiego jesteś okręgu.Natomiast w Warszawie zdecyduje się na 3 SLD,ponieważ jest to młoda,ładna dziewczyna hehe.Nie pomyśl sobie iż patrze na urode.Abstrahując to popieram SLD,nawet należe do tej partii,aczkolwiek nie należe do tych co głosują na 1,ponieważ zazwyczaj są to vipy,błyszczące we fleszach kamer,są to ludzie medialni,którzy nie mają żadnego problemu aby uzyskać mandat.Z tych powodów popieram dalsze miejsca aby dać szanse nowym ludziom,a że lubie kobiety to raczej głosuje na kobiety hehe.Pozdrawiam
Napisał(a): slodkanuta -
Na razie nie wiem na kogo głosować, myślę o kobiecie. Zdecydowanie chciałabym zagłosować na jakąś Panią z PO. Musze przejrzeć to, co zrobiły Panie dla lokalnej społeczności zanim podejmę wybór.
A to ciekawe. W sumie rzadko się słyszy, że facet popiera kobietę w polityce. Może jednak to że ładna ma jakieś znaczenie dla Ciebie? ;) Ja akurat głosuję w Poznaniu. Ale też zrezygnuję z tych pierwszych nazwisk. Większość ludzi nie patrzy na kogo głosuje tylko wybiera partię, więc lepiej wybrać trochę dalszy numer,ale za to z osobą, którą rzeczywiscie popieramy.
slodkanuta Na razie nie wiem na kogo głosować, myślę o kobiecie. Zdecydowanie chciałabym zagłosować na jakąś Panią z PO. Musze przejrzeć to, co zrobiły Panie dla lokalnej społeczności zanim podejmę wybór.
Proponuję Bożenę Szydłowską, poczytaj trochę o jej dokonaniach to się przekonasz.
jestem przeciwna numerom 1 na listach.
Napisał(a): slodkanuta -
Ta Pani jest z PO? ja też jestem przeciwna jedynką na listach, dlatego nie będę głosowała na pana Grupińskiego.
Bożena Szydłowska jest z PO. Ma za sobą 4 letnią kadencję, w której starała się o rozwój naszego regionu, jak mało kto.
Rzeczywiście poczytałam o niej. Jeśli to wszystko prawda to sporo działa ta kobitka, a to raczej rzadkość u posłów.
Dobrze, że teraz posłowie mają blogi, można o nich poczytać. Ja nie chcę promować kolejnego posła - leniucha! Poczytam o tej pani.
no właśnie. Niestety wielu posłów nie cieszy się zbyt dobrą opinią. I jak tu potem iść na wybory...
wybory2011
Zgłoś do usunięcia | Link
Czy macie jakichś swoich wybranych kandydatów na posła? Często wybieramy po prostu partię nie patrząc jaką dokładnie osobę wybieramy, a przecież to też jest ważne. Piszcie swoje opinie o wybranych osobach. Może dzięki temu uda nam się poszerzyć świadomość i dokonać właściwego wyboru.