Re: wymiana waluty przez internet
Napisał(a): Gość -
Witam.
Ja ostatnio z ciekawości zarejestrowałem się na fritzexchange i kupiłem euro. Transakcja przebiegła szybko, po 10 minutach miałem euro na koncie w ING. Jak dla mnie jest OK. Wcześniej korzystałem z Cinkciarza ale dłuuuuuuugo szły przelewy a kursy były gorsze.
10 min :) dobry czas, chyba ich sprawdzę. Ostatnio przetestowałem pomarańczarnie i był to pierwszy i ostatni raz testowo sprzedałem małą kwotę euro i pieniądze otrzymałem na konto po 2,5 godziny.
Polecam nowy serwis ekantor24h.pl
wedlug mnie jest ok
Napisał(a): Maroon15 -
Dlo wszystkich osób, które w czasie kryzysu potrzebują pieniędzy :zanim weźmiesz kredyt i
zobowiązesz się do spłacania go przez lata, kliknij w ten link.Banalnie prosty program partnerski- dostajesz 5 zł na konto za każdą nowo wprowadzoną do struktury osobę.To, ile
ich wprowadzisz zależy tylko i wyłącznie od ciebie.Nie przegap takiej okazjii !!!
http://dobryzarobek.pl/index.php?id=bce7f511f67071ec0ee0399ff02c8da4
witam
czesto podruzuje wiec potrzebuje gotówki w różnej walucie. dlatego dobrym rozwiązaniem jest kozystanie z kantoru internetowego. kożystam obecnie z https://fritzexchange.pl/ w którym juz po kilku, kilkunastu minutach miałem odpowiednią kwote we wlaściwej walucie, a ponadto oferuje bardzo korzystny kurs franka
od jakiegoś czasu jestem zadowolonym użytkownikiem fritzexchange.pl Z ciekawości skorzystałem z innych kantorów ale pozostaje przy fritzu - jednak proces transakcji jest dużo krótszy i wygodniejszy a ponadto mają lepsze kursy walut.
jeśli wymieniam walutę to tylko przez fritza, banki zabierają za duża prowizje której nie ma u fritza
Dla mnie dobrym wyjściem no i finansowo najkorzystniejszym są serwisy gdzie wymienia się kasę pomiędzy użytkownikami. Prowizja jest niższa niż w banku czy kantorze no i można znaleźć oferty wymiany po na prawdę sensownym kursie. Ostatnio wymieniałam w gieldawalut.pl i transakcja była bez zarzutów.
Korzystam z fritzexchange.pl i jestem zadowolona, bo wymieniają dużą ilość różnych walut (aż 11, kiedy inni zaledwie 4-5) po korzystnych kursach, szybko wymieniają pieniądze, a cały proces jest bezpieczny, bo ubezpieczają transakcje na kilka mln zł. Polecam
ja kiedys korzystalem z tego fritz ale teraz przenioslem sie na gieldawalut.pl bo ma po prostu atrakcyjniejsza prowizje
wymiana waluty przez internet
Zgłoś do usunięcia | Link
Witam wszystkich mam kredyt we frankach ogólnie szukam możliwości taniej spłaty ale banki rzeźbią strasznie, a kantory są tylko trochę lepsze. Posprawdzałem parę platform wymiany online jedna mnie dosyć zainteresowała fritz exchange bo jak to podliczyłem to wyjdzie mi spora oszczędność z 711 franków bank mnie grabił 130 zł, a na platformie to może z 10 zł. Teraz pytanie do was czy cokolwiek o nich słyszeliście, bo nie wiem czy mogę zaufać.