Reklama

Wypadek R. Kubicy - przekreślona przyszłość w F1? (192)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 33

Wypadek R. Kubicy - przekreślona przyszłość w F1?

Napisał(a): Gość -

To straszne co się stało podczas rajdu Ronde di Andora, czyli Memoriale Roberto Melotto. Teraz dalsza przyszłość Roberta w F1 jest niepewna, skoro wypadek był na tyle poważny, iż może stracić dłoń. Co teraz będzie - przecież Kubica był naszym jedynym i najlepszym reprezentantem w F1?

Życzę Robertowi powrotu do zdrowia, by nadal śmigał po torze i rozsławiał przez to Polskę w świecie.

Uważacie, że ten dodatkowy rajd był potrzebny Kubicy? Dlaczego w nim wystartował? F1 to za mało?
Czy warto aż tak ryzykować życie?
Czy Kubica wróci na tory F1? ;/

INTERIA.PL

Re: Wypadek R. Kubicy - przekreślona przyszłość w F1?

dorabia? nie bądź śmieszny. Doskonale go rozumiem. Tak już jest jak w żyłach krew z domieszką benzyny płynie :)
Dla Roberta szybkiego powrotu do zdrowia!

ja uważam że należy uszanować decyzję roberto. To on sam chciał od początku zanim przeszedł do renault mieć zapis w kontrakcie że chce w wolnym czasie w rajdach startować. ja to szanuje, w F1 jest jeszcze wieksze ryzyko nawet zginięcia, prędkości tam dochodza do ponad 300km/h a roberto już nieraz udowadniał że ma to coś....
tutaj bedzie podobnie, ja uważam że media za bardzo to wyolbrzymiaja i strasza kibiców że to koniec...!!!!pamietacie co było po wypadku w kanadzie???
też media rozdmuchały od razu że to ma połamane rece i nogi, że nie odzyskał przytomności, itp...
a jak to sie skończyło to wszyscy wiemy.... rok później na tym samym torze wygrał.... ba tydzień po wypadku już chciał wejść do bolidu i jechać w wyścigu choć lekarze mu to odradzali zdecydowanie.
roberto to twardziel jakich mało!!!! ja bym w życiu po takim wypadku za kółko już nie wsiadł bo bym sie bał, a on....WSIADŁ!!!
ROBERTO WRACAJ JAK NAJSZYBCIEJ!!!!!!
TRZYMIEMY KCIUKI!!!

tak to prawda jak mozna ryzykowac w takich blachych imprezach swoja przeciez wielka kariere dla mnie nie zrozumiallym jest ze szefowie stajni pozwalaja na toku

Uwielbiam gdy ludzie nie majacy o czyms pojecia zabieraja glos w niektorych sprawach ;] Kubica chcial brac udzial w rajdach BO TO LUBI. Komentarze ze zrobil to dla pieniedzy sa smieszne, majac nauwadze jego zarobki w F1 to w takich rajdach do zarobienia sa grosze. A podejrzewam ze Renault dalo mu mozliwosc uczestnicza w rajdach bo to zeby go u siebie zatrzymac za wszelka cene, bo to przeciez czolowy pod wzgledem umiejetnosci zawodnik F1.
Z wydawaniem wyrokow na temat konca kariery poczekalbym do momentu kiedy beda rzetelne informacje na temat jego stanu zdrowia. Teraz sobie mozna gdybac

Kubica kiedys powiedział w wywiadzie że kocha sie scigac i scigac sie bedzie i nie chodzi tu o kase ale miłosc do tego sportu. A życie jest pelne niespodzianek, tych dobrych i tych złych.

Żal człowieka ,bo może to bycć koniec jego kariery w formule.A co do kasy ,to co do tej pory zarobił teraz będzie za to żył.Tak to jest w naszym kraju że dopuki zawonik zdobywa puchary,medale jest doceniany a potem koniec,niech sam stara się o siebie.Nie żałuję mu żadnego zarobionego grosza!
Niech wraca do zdrowia.

Gość tak to prawda jak mozna ryzykowac w takich blachych imprezach swoja przeciez wielka kariere dla mnie nie zrozumiallym jest ze szefowie stajni pozwalaja na toku

JEGO KARIERA I JEGO DECYZJA! JA TEŻ RYZYKUJĘ (WŁAŚCIWIE TO KAŻDY Z NAS) KARIERĘ NIE RAZ, ALE NIE O TO CHODZI MOŻESZ NIE RYZYKOWAĆ I ZACHOROWAĆ LUB INNEGO RODZAJU PRZYPADEK I TEŻ NIE WYSTARTUJESZ. TO JEST SPORT, KTO NIE RÓBUJE NIE WYGRYWA. TO JEST PRAWDZIWY RAJDOWIEC A NIE JAKAŚ POPEIRDUŁKA. CZŁOWIEKU OSIĄGNIJ POŁOWĘ TO POGADAMY.

ROBERT POWROTU DO ZDROWIA!!!!!!!!

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Wypadek R. Kubicy - przekreślona przyszłość w F1?