Re: Wypoczynek dla całej rodziny , co polecacie na 2012r
Napisał(a): Gość -
Polecam OW Szafir w Jarosławcu. Byłam w ubiegłym roku . Nowy ośrodek na klifie. Każdy apartament z widokiem na morze. Duży plac z tarasami widokowymi, placem zabaw dla dzieci, grilem, parkingami. Wprawdzie nie ma wyżywienia, ale każdy apartament ma kompletnie wyposażony aneks kuchenny. Po sąsiedzku 2 knajpki z możliwością całodziennego wyżywienia. W tym roku też tam jadę. Na stronie internetowej można odbyć wirtualny spacer po ośrodku i zobaczyć wile zdjęć także z lotu ptaka.
Pozdrawiam
Marta
Hmmm... Zależy co kto lubi. Jeśli masz słabość do głuchej ciszy, nie lubisz kurortów, a cenisz puste plaże i spokój to jedź do Lubiatowa albo Kopalina. Musisz się tylko pogodzić z tym, że atrakcje wymyślasz tam sobie na własną rękę (preferowany aktywny wypoczynek, przydatne są rowery), a do plaży trzeba się przespacerować przez las ca 20 minut. Ja spędzam wakacje w Domu Jana w Lubiatowie, sympatyczne miejsce. Wyżywienie na miejscu.
M.
Polecam Ośrodek 'LAS" w Pogorzelicy .wejdź na stronę to sobie pooglądasz.
Ale jesteś pewien ,że chcesz jechać nad polskie morze.Pomyśl o Chorwacji może Bułgarii.Ceny zbliżone ,ale pogoda GWARANTOWANA!!!.
Pozdrawiam
Odpowiedź została ukryta z powodu naruszenia regulaminu forum
nad nasze morze pojechałam z dziećmi OSTATNI raz. Pogoda nam sie nie udała więc zamiast wylegiwać sie na plaży musiałam wymyślać jakieś atrakcje dla coraz bardziej znudzonych dzieci. W sumie kosztowało nas to majątek a i tak nikt nie był zadowolony. Nawet jak była w maire jako taka pogoda to plaża albo zatłoczona albo brudna, morze w glonach jakiś całe i zimne. Nigdy więcej. Teraz już tylko do "ciepłych krajów". Pogoda gwarantowana, morze marzenie, dzieciaki szczęśliwe tylko im główki z wody wystają. Wszyscy wracamy w znakomitych humorach.
Zgadzam się z przedmówczynią. Byłam z mężem i dzieckiem w ub. wakacje nad naszym morzem. Pięknie jest, ale zimno, przez 2 tygodnie dziecko 2 razy weszło do wody, ja zamoczyłam tylko stopy. Słońce świeciło przez 2 dni, pozostały czas to albo padało albo wiało. Rzeczy z krótkim rekawkiem przywiezliśmy do domu czyste....;-)). Pojechaliśmy we wrześniu do Bułgarii i było cudownie, ciepła woda, słońce. W tym roku jedziemy tylko do Bułgarii, pozdrawiam i życzę udanych wakacji.
Krys1011 Chcę się wybrać z całą rodziną nad polskie morze, przynajmniej nie ma działań wojennych. Jaki ośrodek godny polecenia. Proszę o opinie, trochę powspominacie a mi pomożecie.
Pogoda to podstawa,tej nie było zeszłego lata.Drożyzna,brud i smród.W pochmurne i zimne dni pozostaje gapić się w telewizor,lub pić gorzałę.Rozrywek brak,a to co nazywamy rozrywką ,drogie i tandetne.Po tylu latach reform,pozostaje powiedzieć jedno,jak na górze tak i na dole.
W zeszłym roku byłem niedaleko Łeby w miejscowości Sasino, cisza spokój blisko do morza pojechałem na próbę i się nie zawiodłem w tym roku też się tam wybieram //sasinodominik.pl/ nie ma takiego tłoku jak w co niektórych miejscowościach nadmorskich.
Może skorzystaj z jakichś serwisów/portali internetowych ? Ja ostatnio znalazłam taki, w którym są noclegi i obok podpowiedzi atrakcji i zabytków. Aż sprawdziłam ideatur.pl, o.
Wypoczynek dla całej rodziny , co polecacie na 2012r
Zgłoś do usunięcia | Link
Chcę się wybrać z całą rodziną nad polskie morze, przynajmniej nie ma działań wojennych. Jaki ośrodek godny polecenia. Proszę o opinie, trochę powspominacie a mi pomożecie.