Reklama

Wyrazam sprzeciw (12)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 177
INTERIA.PL

Re: Wyrazam sprzeciw

Napisał(a): Gość -

franekman Wyrazam sprzeciw podpiszaniu przez Polskę dokumentu ACTA gdyż w pierwszej kolejnosci powinna się odbyć szeroka debata aby ten dokument nie wkraczał w wolność słowa a wszelkie łamania prawa rozpatrywał sąd.

Mojim zdaniem ja tesz wyrażam szprzeciw podpiszaniu gdysz mojim zdaniem po winna sie odbyć szeroka debata a potem wąska debata mojim zdaniem !
- Kol. franekmana, Tworki

Napisał(a): pier -

Jestem głęboko przeciwny temu,aby jeden człowiek z paroma swoimi doradczykami którzy myślą tylko o naładowaniu sobie i swoim bogatym koleżkom KIESY, decydowali za nas nie licząc się z naszym z daniem podpisując tak niebespieczną umowę.

pier Jestem głęboko przeciwny temu,aby jeden człowiek z paroma swoimi doradczykami którzy myślą tylko o naładowaniu sobie i swoim bogatym koleżkom KIESY, decydowali za nas nie licząc się z naszym z daniem podpisując tak niebespieczną umowę.

A ja jestem za tym, żeby analfabetom zabronić dostępu do netu. W szczególności skrajnym analfabetom, którzy nie wiedzą jak pisze się " zdaniem" oraz "niebeZpieczną".
Mam nadzieję, że podzielasz ten pogląd ?

franekman Wyrazam sprzeciw podpiszaniu przez Polskę dokumentu ACTA gdyż w pierwszej kolejnosci powinna się odbyć szeroka debata aby ten dokument nie wkraczał w wolność słowa a wszelkie łamania prawa rozpatrywał sąd.

A ja wyrazam sprzeciw że frankenstajn wyraza spzeciw , jestem przeciwny sprzeciwom i jestem przeciwny ACSA , jestem przeciwko ,sprzeciwom .
Nieślubny syn wodza AZTEKÓW ,,Pepek z Gumy ,,, HOUK.

Ja tez wyrazam spzeciw - bo sef PiS-u tez wyraza spzecif .wsyscy wyrazajo spzecif tylko pan Tusk nie wyraza spzecifu .

gość

Ja tez wyrazam spzeciw - bo sef PiS-u tez wyraza spzecif .wsyscy wyrazajo spzecif tylko pan Tusk nie wyraza spzecifu .

Ja sie tez spzeciwiam pseciwko ACTA .
Belek Francisko Pizarro

Porozumienie ACTA nie tylko wprowadza cenzurę internetu jaka dotychczas była tylko w Chinach i daje rządowi i korporacjom możliwość zatrzymania i uciszenia bez dowodów każdego kto jest dla nich niewygodny. To porozumienie zakazuje wszystkich zamienników markowych produktów. Np. nie będzie zamienników drogich części samochodowych, tonerów do drukarek, ubrań i wielu innych... pomyślcie o ile pieniędzy więcej będzie trzeba przez to wydać, a to dopiero początek. Nie będzie też zamienników drogich leków (płać kupę kasy korporacjom albo umieraj). A najgorsza jest ochrona patentów na organizmy genetycznie modyfikowane (obecnie większość kukurydzy, soi, a także świń jest genetycznie modyfikowana). Wkrótce korporacje doprowadzą do wyginięcia naturalnych upraw (pyłki roślin genetycznie modyfikowanych przenoszą się na uprawy naturalne i mieszają z nimi swoje geny, w ten sposób rolnik, który nawet nie chciał siać GMO ma już takie rośliny na swoim polu i musi płacić korporacjom za licencje). W ten sposób w ciągu kilku lat korporacje przejmą kontrolę nad wszystkimi uprawami, a potem będą mogły dowolnie podnosić ceny nasion (przez ACTA rolnik traci prawo zatrzymania części nasion na następny wysiew). Domyślacie się już co się wtedy stanie...? Zapamiętajcie datę 26 lutego 2012, bo to początek nowej epoki. Witamy w NWO! /skopiuj ten komentarz i dodaj gdzie się da by każdy mógł się dowiedzieć jaka jest prawda/

Napisał(a): bonanca -

ACTa to głupi pomysł, właściwie politycy mają coraz GŁUPSZE pomysły. Jak to coś zacznie działać, nie będę mogła się uczyć. Chodzę do szkoły muzycznej. Tak, jestem dzieckiem, ale nawet je uważam, że ACTA to @!%&#*. W jednym z przedmiotów puszczają nam utwory muzyczne i my mamy rozpoznać kompozytora i tytuł utworu. Utworów słucham (żeby ich nie zapomnieć) na jednej ze stron, które chcą usunąć. Politycy! Daję wam wybór: ACTA czy edukacja?

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Wyrazam sprzeciw