Reklama

Wyższość siatkówki nad piłką nożną (7)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 240

Wyższość siatkówki nad piłką nożną

Napisał(a): Gość -

Polscy siatkarze dają nam masę powodów do dumy! Ostatnio zdobyli trzecie miejsce w Lidze Światowej i do Polski przywieźli brązowe medale. Mecze, w których udział bierze nasza reprezentacja, gromadzą tłumy wiernych kibiców, którym do głowy nie przychodzi, żeby wszczynać bijatyki.
Powiedzcie mi zatem.. czemu piłka nożna w naszym kraju jest tak promowana przez media skoro nie osiągamy w niej żadnych wyników? Nigdy nie mogę normalnie obejrzeć siatki na 1 czy 2, tylko muszę szukać na jakiś podrzędnych stacjach.. Siatkówka powinna być bardziej promowana, tak, żeby wszystkie stacje biły się o możliwość jej transmitowania!

INTERIA.PL

Re: Wyższość siatkówki nad piłką nożną

Moją miłością jest siatkówka, ale nie widzę żadnej wyższości pomiędzy tym sportem, a piłką nożną. Co ma piernik do
wiatraka; sport jak sport, wszystko zależy od składu, talentu i trenera oraz przysłowiowego szczęścia :]
Pytasz czemu w naszym kraju jest tak bardzo promowana piłka nożna, może dlatego, że wciąż żyjemy
Deyną, Bońkiem, Lato. I spokój na stadionach panował, co najwyżej można było usłyszeć "Sędzia kalosz",
albo chu** i inne uje:] Jak jest teraz każdy widzi.
Media są jak sprzedajna dziwka, nie oszukujmy się, leci tam, gdzie ma zysk, widocznie większy ma z
promowania piłki nożnej.

Jak mi ktos jeszcze raz powie ze siatkowka to powinien byc sport narodowy to powinienem takiego lola zlac .To co zobaczylem Serbia -Polska (baby)wstyd 2 dni mialy na odpoczynek -polki.Serbki graly dzien w dzien i pokazaly klase .Siatkowka nigdy nie bedzie narodowym sportem nr.1 .My nie mamy zadnego narodowego sportu we wszystkim jetesmy ciency .

oklaski!

Gość Jak mi ktos jeszcze raz powie ze siatkowka to powinien byc sport narodowy to powinienem takiego lola zlac .To co zobaczylem Serbia -Polska (baby)wstyd 2 dni mialy na odpoczynek -polki.Serbki graly dzien w dzien i pokazaly klase .Siatkowka nigdy nie bedzie narodowym sportem nr.1 .My nie mamy zadnego narodowego sportu we wszystkim jetesmy ciency .

Napisał(a): 19winner84 -

no dzisiaj ładnie włochow rozjechali
a już myślałem że dadzą ciała jak było 0-2

Napisał(a): 19winner84 -

nie mogę się zgodzić że siatkówka jest lepsza niż nożna ale napewno więcej sukcesów mamy w siacie

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Wyższość siatkówki nad piłką nożną