Re: xbox 360 (kinect)
Napisał(a): Gość -
To swietna zabawa - goraco polecam!
Moim zdaniem do niczego nie potrzebny chłam (przynajmniej dla mnie). Nie ma na to porzadnych gier tylko jakies dla małych dzieci. Jak granie to tylko padem.
Super sprawa. Gry coraz lepsze. Przyznam, że wynalazek genialny. MS dobrze to wykombinował. Dzieciaki w zimowe wieczory szaleją.
dodatek sensora kinect super sprawa,gry nie tylko dla dzieci tylko trzeba poszukac
Witam jestem amatorem i chcialbym kupic xboxa360 lub pleja co na poczatek bedzie lepsze prosze o podpowiedz .Mark
Ja osobiście polecam ci ps3 :)
super kinect to jest to bo w ps move musisz cały czas trzymać beznadziejny mikro w rence a w kinekcie nie super sprawa polecam bo sam mam;)
Napisał(a): Kalamburek -
trochę was moze pogodzę, bo jest psp portable i xbox 360 do zgarnięcia. wystarczy trochę pogłówkować, akcja do końca lutego - Akcja_Luty Orange Zapraszam wszystkich :)
Napisał(a): Lenart1980 -
Kalamburek trochę was moze pogodzę, bo jest psp portable i xbox 360 do zgarnięcia. wystarczy trochę pogłówkować, akcja do końca lutego - Akcja_Luty Orange Zapraszam wszystkich :)
spoko akcja, ale ja się tylko na 10 złotych odważyłem. Dobre dla tych co gadają duzo przez telefon i potrzebują. Plus, że mi doładowali gratis drugie tyle przy okazji :)
xbox 360 (kinect)
Zgłoś do usunięcia | Link
Co sądzicie o kinectcie, ja osobiście jestem mile zaskoczony, bo naprawdę może dać wycisk, ze znajomymi ostatnio graliśmy w jedną z gier i powiem wam, że czułem zakwasy na 2 dzień. Jakie są wasze opinie o tego typu dodatkach?