Re: ,,Zaćmienie" Stephanie Meyer
Napisał(a): Gość -
moim zdaniem te ksiazki sa najlepsze! po prostu nie da sie tego opisac.. bardzo bym chciala sie dowiedziec czy ktos moze czytal wersje angielska bo z tego co wiem przetłumaczona ksiazka ma sie ukazac dopiero w maju 2008
Czytałam Zaćmienie i nie mogę się doczekać części 4 :P Info na temat książek opisuje na blogu twilight-world.blog.onet.pl :D zapraszam
Ja również jestem bardzo ciekawa czy jest juz, dziś skończyłąm czytać ,,Księzyc w nowiu" Bardzo podobaja mi się te książki ciekawe co będzie z Bellą ^^
Ja czytałam wersje po ang zacmienie :) rowniez nie moge doczekac sie 4 czesci :D
powiedzcie mi - skąd mogę wziąć angielską wersję zaćmienia (eclipse)
Bo nie mogę się doczekać polskiej wiersji...
genialna książka, w marcu wyszła http://merlin.pl/frontend/browse/product/1,506472.html ... szczerze polecam, moze nie koniecznie pod choinkę, ale na Walentynki na pewno - bedzie dreszczyk emocji :-)
4 cześć ? Przecież to trylogia ... czyli 3 części ? z tego co mi wiadomo to tylko Zaćmienie ma jeszcze wyjść i to wszystko. O co chodzi z tą 4 książką ; >? Źle poinformowana jestem widzę.
już nic dowiedziałam się co trzeba ;)
nie moge się doczekać 3 cz. powiedzcie co się w niej dzieje.. ci co czytali po ang.
,,Zaćmienie" Stephanie Meyer
Zgłoś do usunięcia | Link
chciałam sie dowiedziec czy zostala juz przelozona na jezyk polski ksiazka ,,Zaćmienie" Stephanie Meyer, ogólnie chcialam również zaczerpnac opinii internautów na temet calego cyklu, tej moim zdaniem świetnej ksiązki.:)