Re: ,,Zaćmienie" Stephanie Meyer
Napisał(a): Gość -
jakby co to wejdzcie w http://www.scribd.com/doc/11504644/Stephenie-Meyer-Zamienie
tam jest cala ksiazka ;)
Przed Świtem w wersji angielskiej można zamówić na http://tradebooks.pl Ja tak zrobiłem. Cenę mają przystępną i paczkę dostałem w 3 dni po zamówieniu. Książka jest świetna. Nie wytrzymałbym do czasu aż zostałaby przetłumaczona na język polski.
Ktoś z Was już czytał?
Pozdrawiam
Hej wszystkim :)
Ja jeszcze nie czytałam ''Przed Świtem'', ale w Polsce podobno ma się ukazać 25 marca, czyli w środę, więc czekam, bo normalnie to jest nienormalne co się ze mną dzieje po przeczytaniu tej sagi...
Wczoraj skonczyłam ''Zaćmienie''. Pochłonęłam je w jeden dzień i musze wam powiedzieć... że jestem rozczarowana i rozgoryczona. Jak Bella mogła zrobić takie cos Edwardowi i tak rozwinąc uczucie do tego Jacoba?!?!
Na tego jej całego ''przyjaciela'' jestem też wściekła jak nie wiem...
Myślę, ze to co ich łączy(ło) już nigdy, nigdy nie będzie takie same, bo Bella przecież kocha jeszcze tego Jacoba(o zgrozo), a już nie samego Edzia... Nie wybaczę jej tego nigdy, bo ich związek był (jest?) dla mnie wręcz fascynujący... Jak Stefcia w ostatniej części tego nie rozwiąże i mnie nie uspokoji to normalnie nie wiem...
P.S tylko mi nie piszcie co się zdarzy w tej ostatniej części, bo juz całkiem odechce mi sie ją czytac.
Pozdrawiam ;]
'Zaćmienie' jak i wszystkie pozostałe części są świetne. moim zdaniem 'Zmierzch' jest najlepszy .
na stronie : www.scribd.com można znaleźć wszystkie części ( w tym także 'Przed świtem' która została niedawno wydana )
ja całe 'Zaćmienie' przeczytałam właśnie na tej stronie , przeczytałam także pół 'Przed świtem' , gdy jeszcze nie została wydana . Jednak , gdy ją wydano wypożyczyłam ją w bibliotece i zamierzam dokończyć ją normalnie .
Naprawdę polecam to świetne , wciągające książki ;d
Zgłoś do usunięcia | Link
Wszystkie części sagi Stephaie Meyer są świetne zapierają dech w piersiach gdy się je czyta. Bardzo polecam. Oczywiście wszystkie części zostały już przetłumaczone i ostatnia powinna już być w księgarniach albo na dniach będzie. Jeśli ktoś lubi czytać e- booki polecam stronę chomikuj.pl tam znajdziecie wszystko na temat sagi twilight.