Re: "zaginiony symbol" - Dan Brown
Napisał(a): Gość -
Jestem na etapie czytania ;) Początek w porządku, ale chyba najbardziej mnie wciągnął Zwodniczy punkt ;]
Przeczytałam. Ta książka nie jest zła,ale szału nie ma. Ot kolejna mocno promowana pozycja, która na to kompletnie nie zasługuje. Na pewno jednak zyska bardzo dużo zwolenników, bo ludzie lubią historie, które już skądś znają i dzięki temu mają niejako gwarancję dobrej zabawy
GośćGość Warto przeczytać chociaż zakończenie jakaoś takie mało efektowne:)zakonczone naprawde słabo. ksiazka naprawde wciagajaca, ale koniec rozczarowujący...
A ja twierdzę że to własnie koniec jest fascynujący. Idea człowieka jako Boga, kościóła który użył bible by manipulować ciemnotą. Wszystko poparte naukowymi przykładami.
dostałam ostatnio od siostry tę właśnie książkę ale jakoś nie jestem do niej przekonana. Czytaliście ją już może? Czy to kolejny bestseller tego autora czy raczej kalka już napisanych przez niego książek?
Czytałem. Historia świata jako niekonieczny dodatek do historii USA. Patriotyzm (made USA) jako wyznacznik człowieczeństwa. Wiedza jako odprysk wiedzy starożytnych ( na pewno made in USA). Zabytki USA jako najnowsze i najlepsze na świecie.
Tylko dla ubogich duchem (made in USA).
Zgłoś do usunięcia | Link
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale w zeszłym tygodniu widziałem ją w księgarni Matras. Możesz też zapytać w Empiku najprawdopodobniej tam będzie.