Re: Zbieram podpisy pod petycja o odwołanie Premiera rządu Donlda Tuska z zajmowanego stanowiska.
Napisał(a): 1962 -
i stylistycznie.wytykajac innym bledy nalezy zwrocic uwage na wlasna pisownie....to chyba taki troche przerost formy nad trescia????
Re: Zbieram podpisy pod petycja o odwołanie Premiera rządu Donlda Tuska z zajmowanego stanowiska.
Napisał(a): Gość -
pisownia u czy ó nic tutaj nie wnosi tak samo pierdoły o referendum żeby klientów na facebooku nabić
mnie natomiast interesuje co z aferami które ujawnił Lech Kaczyński w ostatnim wywiadzie ?
http://www.youtube.com/watch?v=apTGMUbTdRw&feature=related
Dobrze to zorganizuj a ja wezmę się i będę zbierał podpisy w Łodzi
Pomysł świetny.
Konstytucja jest także po naszej stronie... stronie obywateli RP. Żeby sprawiedliwości stało się zadość samo odwołanie to zdecydowanie za mało. Czas by Pan Tusk poniósł karę za swoje haniebne czyny wobec narodu Polskiego.
Warto zauważyć, że obecny premier naruszył KONSTYTUCJĘ więc niech stanie przed Trybunałem Konstytucyjnym w Polsce i poniesie odpowiedzialność za swoje rządy.
Pozdrawiam,
Bosman Zawodowiec ze Szczecina ;)
wezuwiusz3 My niżej podpisani obywatele Rzeczpospolitej Polskiej zwracamy się do władz Polski o odwołanie z zajmowanego stanowiska premiera rządu Polskiego Donalda Tuska.Jesteśmy głęboko nie zadowoleni ,jak również wielce zbulwersowani postawą naszego pana Premiera i uważamy że w nie należyty sposób reprezentuje interesy naszego kraju ,działając na szkodę Państwa Polskiego
Jeżeli sprawy naszej gospodarki państwa Polskiego nie są Ci obojętne,to podpisz się pod tą petycją
popieram jako że jest niekompetentny i autokratyczny, działa na szkodę Polski
Halina Morawska
Zgłoś do usunięcia | Link
popieram......dodam tylko ze juz wiedza co ich czeka.teraz zaczna sie przekrety....trzeba sie oblowic a pozniej jak da rade to szybko zmienic barwe na sld psl czy inne ugrupowanie....