Reklama

Zlikwidować NFZ ! (219)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 244

Re: Zlikwidować NFZ !

Napisał(a): Gość -

Gość zlikwidować ten syf,bo oni tylko kradną,a my nic z tego nie mamy.

Zlikwidować i zakładać od nowa bo która to już reforma . Czy nie dotrze do was tłumoki że bez pieniędzy w tym państwie nic nie da się zrobić. . Zastanóecie się dlaczego mamy tyle długów i na co te pieniądze poszły. Dlaczego nasz budrxzet jest ciągle pusty . I najważniejsze dlaczego tak narzekacie skoro w wyborach daliście dowód nie3podważalny że4 jest dobrze gdyż zagłosowaliście na te same partie co cztery lata temu. Wasza głupota jest porażająca. jumar

INTERIA.PL

Oczywiście pozwalniać z NFZ wszystkie te darmozjady dziś poszedłem do lekarza z tatą bo mam 16lat i okazało się że nie mogę być przyjęty bo tata nie ma jakiegoś głupiego zaświadczenia z ZUS mimo że płaci wszystkie ubezpieczenia normalnie OBŁĘD!!! W JAKIM ŻYJEMY PAŃSTWIE. Teraz bez żadnej pomocy przyjdzie umierać na ulicy. Wszystkim urzędnikom z okazji mikołajek życzę że gdy zachorują nie otrzymali żadnej pomocy medycznej i umierając długo cierpieli.

Wiesz jak działa NFZ, poczuj komfort solidnej opieki medycznej Treść: Jeżeli masz już dosyć zatrważających zaniedbań i nieprawidłowości w służbie zdrowia? To sprawdź dla własnego dobra, jak ogromną rolę w ratowaniu Twojego życia i zdrowia może mieć SWOBODNY I SZYBKI dostęp do PROFESJONALNEJ I SKUTECZNEJ procedury leczenia CHORY >>> ZDROWY. Obejmującej kompleksową opiekę medyczną przez cały cykl leczenia. Od podstawowych konsultacji lekarskich do zabiegów chirurgii jednego dnia czy rehabilitację. Wszystko to z dostępem przez telefon, w 1000 najlepszych placówkach medycznych w całym kraju. Poznaj szczegóły.

Komuś jest to na rękę i tego nie zrobią
proszę tylko NFZ o wprowadzenie zarządzenia o nie wykonywaniu usług przez NFZ
na pewno będzie nam się żyło lepiej i zdrowiej
myślę że NFZ dla dobra pacjenta zrezygnuje ze składek
pozdrawiam NFZ

Jasne że trzeba zlikwidować NFZ. A decydowanie o pieniądzach idących na tą bezużyteczną instytucję pozostawić każdemu z osobna. Trzeba dać ludziom możliwość wyboru w jaki sposób chcą odkładać czy inwestować piniądze przeznaczone na swoje zdrowie.ROZREG

Zlikwidować to mało powiedziane zburzyć w cholere ten pieprzony NFZ przecież mamy ZUS , co za debil powołał następną placówkę pewnie dla swoich , żeby mieli gdzie pracować na ciepłych posadkach i w ten sposób utrzymujemy darmozjadów z NFZ i ZUS. Dzwoniłem do tego porypanego NFZ w Lublinie i pytam o neurochirurga u którego się leczę dlaczego nie podpisali z nim u mowy , a oni powiedzieli , że są inni specjaliści i mają podpisaną umowę .Pytam się ilu na całe woj. lubelski to 3 z Lulina , a 1 z Chełma to ja mówię ,że to jakieś parodie 4 specjalistów na całe województwo na tyle mieszkańców i mówię to proszę mnie do któregoś zarejestrować , a ona do mnie , że to do niej nie należy bo ona pracuje w NFZ , a nie rejestracji. Więc pytam czy bierzecie ode mnie pieniądze , a ona do mnie czy jestem ubezpieczony , więc mówię , że tak .To ona mówi skoro mam ubezpieczenie to składki biorą.Więc dlaczego z tych naszych składek utrzymujemy darmozjadów z NFZ i ZUS.Ten TUSK to ma powalonych doradców i ministrów,ja bym tą sprawę rozwiązał w prościejszy sposób , a te barany wyuczony nie mają pojęcia.Jakoś zagranicą mają ten problem rozwiązany prościej , ale u nas poco jak można jeszcze z 10 instytucji powołać i wyciągać kasę od naiwnych ludzi.

nasz NFZ hmmm powiem tak ze jestem w szoku co sie w naszym Kraju dzieje :( mam 24 lata od roku chodze do lekarza mowiac mu caly czas jedno i to samo jak sie czuje i ze mi leki ktore mi przepisuje nie pomagaja wiec juz nie majac mozliwosci wysłał mnie do szpitala PO ROKU futrowania mnie tymi samymi lekami ktore g... dały . myślałam ze jak pojde do szpitala to znajda przyczyne i co zrobili - gastroskopie badania krwi i moczu i usg (badania wyszły dobrze) i co teraz ? nie znalezli przyczyny i wysłali mnie do domu i to po jakim traktowaniu!!!
lekarz jak zobaczyl jaka jestem młoda odrazu wyleciał z tekstem "a ta co tu robi " i na koniec tak samo "ta juz do domu wypuscic jak nic nie wyszło" ale nadal sie zle czulam a lekarz na to tylko"no wierze wierze" i dał mi na zawroty glowy i na potworny bol brzucha paracetamol -no kpina. pielegniarka natomiast stwierdziła ze jestem tu tylko towarzysko ze wzgledu na moj wiek i to ze kazdemu na sali starałam sie pomoc bo nie miał kto sie ruszyc do pacjentow. normalnie jestem w szoku co sie dzieje w szpitalach ,jestem rozczarowana praca naszej służby zdrowia ktora ma gdzies pacjentow :( żaluje ze tego nie nagrałam co sie tam dzieje

Napisał(a): mosad -

zlikwidowac wogóle ten kraj bo az wstyd tu mieszkac w sejmie siedza po kilka kadencji kradna nic nie robia od 20 lat za komuny było lepiej ,kara śmierci by sie przydala wszyscy by sie bali cos zrobic zabic,zgwałcic polska to nie kraj dla mlodych ludzi

Cześć! Macie problem z NFZ mam dla Was rozwiązanie Opiekę Medyczną SIGNUM dla każdego z Was. Poczuj solidną i dostępną opiekę medyczną. Jeden telefon: 26 specjalistów, badania laboratoryjne i diagnostyczne, rehabilitacja oraz wiele innych usług medycznych. 1000 placówek w całej Polsce. Tylko z nami kompleksowo zadbasz o swoje zdrowie. Jeżeli masz dość kolejek, niekompetencji lekarzy to zobacz jak powinien być traktowany pacjent. Poznaj szczegóły: beatawaluto@wp.pl

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Zlikwidować NFZ !