"złoty set" Napisał(a): Gość - Czwartek, 10 marca 2011 (19:33) Zgłoś do usunięcia | Link Witam,Co myślicie o zmianie przepisów dotyczących złotego seta?Wprawdzie jednej naszej drużynie pozwoliło to przejść do następnej fazy.Niestety druga,a mam wrażenie silniejsza odpadła z Ligi Mistrzów z Zenitem Kazań. Re: "złoty set" Napisał(a): 19winner84 - Sobota, 10 grudnia 2011 (00:18) Zgłoś do usunięcia | Link mnie sie ten przepis nie podoba
"złoty set" Napisał(a): Gość - Czwartek, 10 marca 2011 (19:33) Zgłoś do usunięcia | Link Witam,Co myślicie o zmianie przepisów dotyczących złotego seta?Wprawdzie jednej naszej drużynie pozwoliło to przejść do następnej fazy.Niestety druga,a mam wrażenie silniejsza odpadła z Ligi Mistrzów z Zenitem Kazań.
Re: "złoty set" Napisał(a): 19winner84 - Sobota, 10 grudnia 2011 (00:18) Zgłoś do usunięcia | Link mnie sie ten przepis nie podoba
Re: "złoty set" Napisał(a): 19winner84 - Sobota, 10 grudnia 2011 (00:18) Zgłoś do usunięcia | Link mnie sie ten przepis nie podoba
"złoty set"
Napisał(a): Gość -
Zgłoś do usunięcia | Link
Witam,Co myślicie o zmianie przepisów dotyczących złotego seta?Wprawdzie jednej naszej drużynie pozwoliło to przejść do następnej fazy.Niestety druga,a mam wrażenie silniejsza odpadła z Ligi Mistrzów z Zenitem Kazań.