Re: Znacie jakieś ciekawe książki?
Napisał(a): Gość -
polecam tworczosc Paulo Coelho szczegolnie piata gore
dla nastolatek to ja np. ostatnio czytałam Broszkę, jest to powieść Ewy Bagłaj, od teraz moja ulubiona:))) jest też druga część, nazywa się Dublerka. U mnie w bibliotece miejskiej są obie
polecam musierowicz, jej książki są pełne ciepła i wcale nie głupie
Sergiusz Piasecki "Kochanek wielkiej niedźwiedzicy"
Książki Musierowicz uwielbiam! Może nie czytam ich już z takimi rumieńcami na twarzy jak na początku liceum, ale zawsze jest mi miło do nich wrócić.
Polecam książki Cejrowskiego, podczas czytania "Gringo wśród dzikich plemion" śmiałam się prawie non stop!
Teraz zamówiłam sobie w merlinie "Przesilenie Zimowe" i "Odgłosy lata" Rosamunde. Mam nadzieję, że będzie mi się je fajnie czytać.
Znam nawet 3 "Zmierzch", "Księżyc w nowiu", "Zaćmienie".
Książki dla miłośników romansu i horrory.
Poprostu 2w1.
Polecam każdemu. Są pisane ciekawym językiem i szybko się je czyta.
A jak przeczytacie chociaż pierwszą część to udajcie się do kina na jej ekranizacju JUŻ 5 GRUDNIA!!!!!
A jak przeczytajcie wszystkie części to czekajcie wraz ze mną na 4 część "Breaking Down".
Gość Książki Musierowicz uwielbiam! Może nie czytam ich już z takimi rumieńcami na twarzy jak na początku liceum, ale zawsze jest mi miło do nich wrócić.
Polecam książki Cejrowskiego, podczas czytania "Gringo wśród dzikich plemion" śmiałam się prawie non stop!
Teraz zamówiłam sobie w merlinie "Przesilenie Zimowe" i "Odgłosy lata" Rosamunde. Mam nadzieję, że będzie mi się je fajnie czytać.
Czytałam, bardzo mi się podobały!:D
Kaci i ofiary. Co prawda nie jest ani łatwa ani lekka. Raczej ciężka i dająca po głowie. Ale naprawdę warto. O II wojnie światowej. Wywiady wspomnienia jej ofiar.
Wlasnie skonczylam czytac ksiazke "Strefa cienia" polecam ja kazdemu,jest naprawde swietna.
Znacie jakieś ciekawe książki?
Zgłoś do usunięcia | Link
Wchodząc do biblioteki zawsze błądzę między półkami. Co ostatnio czytaliście? I czy się podobało? Łatwiej jest wejść i sięgnąć po polecaną lekturę. Ja czytam właśnie "Cała ta jazda z Kiffo i Pitbullem". Książka rozpoczyna się ciekawie. Doskonała dla nastolatków. Pisana młodzieżowym językiem. Polecam ^^. Pozdrawiam.