Re: zwrot podatku za pracę za granicą
Napisał(a): Gość -
Najlepiej zwrócić się do firmy odzyskującej taki podatek
Uhm. I dac się naciągnąć na kupę kasy i nic nie odzyskać?
Są firmy, które nie naciągają. Np. nowa spółka Multi-Tax, płacisz dopiero jak odzyskają Twoje pieniądze. Jeśli coś stanie na przeszkodzie - nie ma żadnych kosztów ! Odzyskują pieniądze bardzo szybko w porównaniu do innych firm. Podajesz tylko imię, nazwisko, telefon, a reszta należy do nich. Porównywałem - jedne z najmniejszych prowizji za odzyskanie podatku.
Polecam ich stronę http://www.epodatek.multi-tax.com/
Napisał(a): EuroTaxDoradca -
Witajcie,
Jestem doradcą online firmy Euro-Tax, zajmującej się doradztwem w zakresie zwrotu podatku płaconego za granicą.
Chciałbym poznać Wasze opinie na temat naszej firmy, świadczonych przez nią usług, a także procedur zwrotu podatku, czy problemów z nim związanych.
Jestem tu także po to żeby służyć moją wiedzą i pomocą w kłopotliwych dla Państwa zagadnieniach związanych ze zwrotem podatku zza granicy.
Zapraszam do dyskusji w tym temacie.
Jestem do Waszej dyspozycji.
----------------------
Marcin
Doradca online Euro-Tax.pl
Zwrot podatku za pracę za granicą
Cześć,
ja rozliczałam się za pośrednictwem MAG-TAX. Szacują bezpłatnie zwrot i za niewielką opłatą są w stanie odzyskać 100% należącego Ci się podatku. Listę oddziałów znajdziesz na ich stronie internetowej. www.mag-tax.pl.
Ja pracowałam w Holandii i również nie wiedziałam jak to zrobić.
jakie sa koszty usługi za rozliczenie podatku z irlandii?
EuroTaxDoradca Witajcie,
Jestem doradcą online firmy Euro-Tax, zajmującej się doradztwem w zakresie zwrotu podatku płaconego za granicą.
Chciałbym poznać Wasze opinie na temat naszej firmy, świadczonych przez nią usług, a także procedur zwrotu podatku, czy problemów z nim związanych.
Jestem tu także po to żeby służyć moją wiedzą i pomocą w kłopotliwych dla Państwa zagadnieniach związanych ze zwrotem podatku zza granicy.
----------------------
Marcin
Zgadzam się z hubert002. W pełni polecam Multi- taxa!! Ważne jest to, że ty tak naprawdę dużo nie musisz robić. Wystarczy się zalogować, a operator krok po kroku udzieli Ci wszystkich niezbędnych informacji.
ile taie rozliczenie trwa, jakie dokumenty, za jakie lata wstecz?
EuroTaxDoradca Witam,
euro-tax.pl rozlicza irlandzki podatek za opłatą w wysokości 15% netto od kwoty uzyskanego zwrotu podatku, ale nie mniej niż 55€.
Pozdrawiam,
----------------------------------------
Marcin
tyver jakie sa koszty usługi za rozliczenie podatku z irlandii?
EuroTaxDoradca Witajcie,
----------------------
Marcin
Napisał(a): zwrotpodatkow -
Nie plac juz wiecej zadnym posrednikom i naucz sie rozliczania podatkow!!!!!!
http://twojzwrotpodatkowzzagranicy.blogspot.com/
zwrot podatku za pracę za granicą
Zgłoś do usunięcia | Link
Czy ktoś słyszał jak to zrobić?