Brunetki, blondynki czy może rude? (123)

Re: Brunetki, blondynki czy może rude?
Napisał(a): Gość -
On94 gustuję w brunetkach...podobno niesmiali faceci wola brunetki, bo kojarza im sie z siła
Napisał(a): Tris -
damianoo Jaki kolor włosów najbardziej podoba Wam się u kobiet? Ja osobiście wolę blondynki ale jak na ironie częściej spotykam się z brunetkami. A czy Wy macie jakieś preferencje dotyczące koloru włosów?Kocham blondynki :)
Napisał(a): Tris -
AvakeshJakie wyznanie :)))
Kocham blondynki :)
lilith70 Moim zdaniem łysa --- to najpiękniejszy kolor świata :)))zgadzam się. takie kobiety także są piękne:

Napisał(a): lusi50 -
lilith70 Moim zdaniem łysa --- to najpiękniejszy kolor świata :)))Juz tak się nie chwal....łysielcu :))
Napisał(a): misza55 -
lusi50To tak jak w tym dowcipie :lilith70 Moim zdaniem łysa --- to najpiękniejszy kolor świata :)))Juz tak się nie chwal....łysielcu :))
Nauczycielka na plastyce kazała narysować mamę Jasio narysował piękną kobietę z pomarańczowymi włosami ... nauczycielka mówi, czy twoja mamma ma takie włosy, Jasio mówi nie, tylko nie miałem łysej kredki ...:)))
Napisał(a): misza55 -
lilith70Też ładnie :)))misza55Ja tam oficjalnie na forum to łysa jestem :))))) I koniec. Kropka :)))) A nieoficjalnie to brunetka :)lusi50To tak jak w tym dowcipie :lilith70 Moim zdaniem łysa --- to najpiękniejszy kolor świata :)))Juz tak się nie chwal....łysielcu :))
Nauczycielka na plastyce kazała narysować mamę Jasio narysował piękną kobietę z pomarańczowymi włosami ... nauczycielka mówi, czy twoja mamma ma takie włosy, Jasio mówi nie, tylko nie miałem łysej kredki ...:)))
lilith70Brrrrrrrrrr....natalianTak, nawet nie miałam na myśli kobiet po chemioterapii, bo to nie był ich wybór, ale oczywiście równiez są piękne. Niektóre decydują nosić się łyso, bo tak chcą, bo im pasuje. I tez są kobiece. Wszystko zalezy od kształtu czaszki, twarzy oczu a przede wszystkim oprawy oczu.lilith70 Moim zdaniem łysa --- to najpiękniejszy kolor świata :)))zgadzam się. takie kobiety także są piękne:
Zdjęcie
Brunetki, blondynki czy może rude?
Zgłoś do usunięcia | Link