Brunetki, blondynki czy może rude? (123)

Re: Brunetki, blondynki czy może rude?
Napisał(a): Gość -
Napisał(a): wiosna2 -
Mi28 Kolor włosów zawsze mozna zmienić...>>Dosłownie nawet wskazane są zmany:))))))))
Napisał(a): WednesdayTEN -
lilith70Włosy?! :O Taki żarcik...WednesdayTENHaha jaki stary wpis, i co chcesz nadal śniegu?lilith70 Ale nawet nie wiem czy chcę. Paznokcie raczej wole jednokolorowe :)To tylko taka luźna myśl była...
Wiem, wiem, że Ty chcesz jeszcze zimę :))) Niech Ci będzie.
Nie tyle co zimę, ale śniegu trochę. I aż tak bardzo nie chcę. Może być, ale nie musi. Jak nie będzie - też damy radę :>
Dzis pokolorowalam sobie na purpurowo ;P
Też startujesz do nagrody "Złotej Łopaty"?
Napisał(a): Gość -
lilith70Słyszałem, że biały kolor i pastele mają być modne tego lata. Biały wygląda całkiem zabawnie, ale nie każdej pasuje ;)WednesdayTENPaznokcie! Hahahaha Włosy na razie nie...lilith70Włosy?! :O Taki żarcik...WednesdayTENHaha jaki stary wpis, i co chcesz nadal śniegu?lilith70 Ale nawet nie wiem czy chcę. Paznokcie raczej wole jednokolorowe :)To tylko taka luźna myśl była...
Nie tyle co zimę, ale śniegu trochę. I aż tak bardzo nie chcę. Może być, ale nie musi. Jak nie będzie - też damy radę :>
lilith70Czystego białego na głowach nie widziałem, najwyżej był to arktyczny blond... Ale w modzie wszystko możliwe jest.WednesdayTENAle na głowie czy na paznokciach? ;Dlilith70Słyszałem, że biały kolor i pastele mają być modne tego lata. Biały wygląda całkiem zabawnie, ale nie każdej pasuje ;)WednesdayTENPaznokcie! Hahahaha Włosy na razie nie...lilith70Włosy?! :O Taki żarcik...WednesdayTENHaha jaki stary wpis, i co chcesz nadal śniegu?lilith70 Ale nawet nie wiem czy chcę. Paznokcie raczej wole jednokolorowe :)To tylko taka luźna myśl była...
Ja lubie pastele i właśnie na paznokciach zazwyczaj mam takie kolorki lub bezbarwny, a dzis sobie purpurą malnęłam i dlatego się chwalę. Biały tez fajny na lato ;)
lilith70Nie przeczę, miły dla oka był to widok :)WednesdayTEN Czystego białego na głowach nie widziałem, najwyżej był to arktyczny blond... Ale w modzie wszystko możliwe jest.Arktyczny blond to jak biały. Ładnie musi wyglądać do takiej mlecznobiałej cery..
lilith70We włosach koloru blond najbardziej lubię odcień który ma barwę zboża głaskanego letnim wiatrem i pieszczonego promieniami słońca... Nie umiem tej barwy opisać, ją trzeba zobaczyć :)WednesdayTENmoja Sycylijka ma taką cerę i bardzo jasny blond, ale arktycznego nigdy nie miała chyba ;))lilith70Nie przeczę, miły dla oka był to widok :)WednesdayTEN Czystego białego na głowach nie widziałem, najwyżej był to arktyczny blond... Ale w modzie wszystko możliwe jest.Arktyczny blond to jak biały. Ładnie musi wyglądać do takiej mlecznobiałej cery..
Napisał(a): feverck -
Napisał(a): gość -
gantal brunetki zawsze były dla mnie bardziej zmysłowe, szatynki towarzyskie, a blondi!, niestety nie miałem szczęścia głupieWiększość blondynek jest farbowana, więc w zasadzie nie wiadomo na jaki kolor trafiłeś :)
lilith70Przecież mówiłem (czy tam pisałem, ale nie czepiajmy się nomenklatury), żeś świńtucha! :> Ale nie jesteś sama: mi też się kobiety podobają =))WednesdayTENhahahaha ślicznie to opisałeś, moja kumpela właśnie ma taki ładny, ale chyba jaśniejszy od tego zboża ;))) jak widzisz jestem zboczona, bo mi się kobiety tez bardzo podobają i ona właśnie jako blondynka bardzo mi się podoba, z tą jasno-mleczną cerą z rumiencem i zielono-brazowymi dużymi oczami, zreszta facetem tez się podoba hahaha i nie dziwie się ;)lilith70We włosach koloru blond najbardziej lubię odcień który ma barwę zboża głaskanego letnim wiatrem i pieszczonego promieniami słońca... Nie umiem tej barwy opisać, ją trzeba zobaczyć :)WednesdayTENmoja Sycylijka ma taką cerę i bardzo jasny blond, ale arktycznego nigdy nie miała chyba ;))lilith70Nie przeczę, miły dla oka był to widok :)WednesdayTEN Czystego białego na głowach nie widziałem, najwyżej był to arktyczny blond... Ale w modzie wszystko możliwe jest.Arktyczny blond to jak biały. Ładnie musi wyglądać do takiej mlecznobiałej cery..
A jak duże ma te oczy? Zamglone ma czy wyraziste? ;)
lilith70 Wyraziste ;)Łeeeee... już myślałem że zamglone wiecznie nieugaszonym pożądaniem... A Ty jakie masz oczy? Wyraziste czy zamglone, sprośnico? :>
Nie jestem świntucha, jestem zboczona ;))))
Napisał(a): gość -
damianoo Jaki kolor włosów najbardziej podoba Wam się u kobiet? Ja osobiście wolę blondynki ale jak na ironie częściej spotykam się z brunetkami. A czy Wy macie jakieś preferencje dotyczące koloru włosów?Szatynki!
lilith70Aha! Za okularami się ukrywasz? Czyżby akcja "niedostępna intelektualistka"? ;)WednesdayTENza okularami hahahahalilith70 Wyraziste ;)Łeeeee... już myślałem że zamglone wiecznie nieugaszonym pożądaniem... A Ty jakie masz oczy? Wyraziste czy zamglone, sprośnico? :>
Nie jestem świntucha, jestem zboczona ;))))
Napisał(a): feverck -
Zgłoś do usunięcia | Link