Co Cię wkurza w Twojej kobiecie? (114)

Re: Co Cię wkurza w Twojej kobiecie?
Napisał(a): gość -
gość takie już jesteśmy, ciężko nas zrozumieć poprostu.....Nie da się zrozumieć czegoś irracjonalnego bo to niemożliwe. Całe szczęście, że przynajmniej 1/3 z nich est inna.
:)
Napisał(a): Gość -
gość jak nie pasuje i nie rozumiesz to przerzuć się na chłopców, proste, po co być z kimś jak tylko wkurzaTo może lepiej ta osoba powinna się zachowywać tak, żeby nie wkurzać ? Baby są jakieś dziwne...
Napisał(a): Metalmann -
Podobnie z resztą kiedy próbuje ją z nienacka zacząć pieścić bo mam ochotę a ona mnie pyta: " co ty robisz? " Zupełnie jakby nie wiedziała że staram się jej sprawić przyjemność. Kobieto, jak nie masz ochoty, powiedz po prostu " nie " , a nie zachowuj się tak jak byś miała styczność z mężczyzną ( i to w dodatku swoim ) pierwszy raz w życiu.
Napisał(a): dziadunio -
DAM CI RADĘ: SPÓJRZ NA TESCIOWĄ, TAKA BĘDZIE W PRZYSZŁOSCI TWOJA DZIEWCZYNA.
gość Nie lubie robić długich zakupów, męczą mnie... Staram sie też nie być zbyt dociekliwa, żeby go nie zrazić, lubie wiedzieć gdzie i z kim idzie ale staram się tak układać rozmowę, że sam mi o tym mówi, a ja czekam potem cierpliwie aż wróciż trzymam stronę swojej matki, w końcu ważny jest ON-facet z którym jestem na codzień,którego kocham, muszę się więc liczyć z jego opinią i uczuciami, uwzględniam jego zainteresowania i to co lubi, i to jakie ma usposobienie, i lubię sprawiać mu niespodzianki, uwaznie słucham o czym marzy, co mu jest potrzebne, co by chciał i na miare swoich możliwości spełniam jego marzenia.... Zawsze starałam sie aby czuł się przy mnie jak 100% mężczyzna... Jestem ładna, szczupła, elegancka, niezalezna, mam swoje zdanie i potrafię je obronić, ponoć i pazur potrafie pokazać, inni mówią, ze mam w sobie wszystko, ucieleśnienie kobiecości.... Odszedł... Zabrał moje serce i odszedł do innych... Nie do innej tylko do "innych" jak mi to powiedzial.... To z wami jest coś nie tak Panowie. Gdy macie za dobrze..odchodzicie... :(
- co ciebie wkurza?
Napisał(a): Gość -
Zgłoś do usunięcia | Link