Co na budowę masy mięśniowej (5)
pokaż odpowiedzi
chronologicznie | od najwyższej oceny

Re: Co na budowę masy mięśniowej
Napisał(a): ~Maks -
Polecam takie suplementyhttps://nplin(...)9n20c6e Tu sobie wybierz co ci pasuje dokładnie. Bardzo dobrze się sprawują
Napisał(a): ~Ryszkowu -
Człowieku, żadnych środków z nieznanych źródeł! Zrobisz sobie krzywdę na całe życie. Idź do lekarza sportowego niech coś przepisze, możesz też wziąć receptę z www.lekarzonline.eu - tylko nie kombinuj z nieznanymi specyfikami! Wiem co mówie
Napisał(a): ~Brodono -
~Ryszkowu Człowieku, żadnych środków z nieznanych źródeł! Zrobisz sobie krzywdę na całe życie. Idź do lekarza sportowego niech coś przepisze, możesz też wziąć receptę z www.lekarzonline.eu - tylko nie kombinuj z nieznanymi specyfikami! Wiem co mówiePodpisuje się pod tym obiema rękami, nie bierz nic z neta, szczególnie jeśli niewiadomego pochodzenia. Najlepiej po receptę i z apteki, jak lekarz nie chce dać to próbuj na lekarzonline.eu
Napisał(a): ~Marckin -
~BrodonoKolega dobrze Ci radzi. Sam korzystam często z środków wspomagających wzrost mięśni, ale tylko pod okiem lekarza sportowego. Pomysł z przedłużaniem kuracji już online np. na lekarzonline.eu bardzo trafiony.~Ryszkowu Człowieku, żadnych środków z nieznanych źródeł! Zrobisz sobie krzywdę na całe życie. Idź do lekarza sportowego niech coś przepisze, możesz też wziąć receptę z www.lekarzonline.eu - tylko nie kombinuj z nieznanymi specyfikami! Wiem co mówiePodpisuje się pod tym obiema rękami, nie bierz nic z neta, szczególnie jeśli niewiadomego pochodzenia. Najlepiej po receptę i z apteki, jak lekarz nie chce dać to próbuj na lekarzonline.eu
Do góry strony: Co na budowę masy mięśniowej
Co na budowę masy mięśniowej
Napisał(a): ~Arcik -
Zgłoś do usunięcia | Link