Odpowiadasz na:
Czy mnie jeszcze pamiętasz ?

Podsumowanie tematu - najnowsze 4 odpowiedzi

Re: Czy mnie jeszcze pamiętasz ?
Napisał(a): ~gość -
~EdiOn już nie wróci nawet gdyby chciał RIP :(natashafiodorowOmegaman czy jakoś tak. Zgadza się, to były początki, jak zaczynałam pisać na interii. Z tamtego okresu kojarzy mi się jeszcze pare osób, ale ja nie mam pamięci do nickow. Była jednak fajna usterka chyba na A miała takie fajne usta w awku.~EdiTak z trzy lata temu przestałam zaglądać, to musiałyśmy się minąć.natashafiodorowNa forum zaglądam od dobrych chyba trzech lat. Ale teraz to rzeczywiście tu się mało dzieje :-)~Edi Ja Cię nie pamiętam, ale nic nie stoi na przeszkodzie bym mogła teraz zapamiętać :-):)))
A od kiedy zaglądasz na forum ? Właśnie próbuję sobie przypomnieć ile ja nie oglądałam :)
Choć kojarzę jakiś temat, w którym pisał chłopak z niciem Alfa i Omega ( czy jakoś tak ) i chyba też Cię kojarzę z tego tematu. Ale mogę się mylić, nie pamietam szczegółów i to było wieki temu :D
Z omega lubiłam żartować, trochę pokręcony był, ale lubiłam go. O miłości mieliśmy taki dluuugi temat, jeny strasznie dawno to było :-)
Napisał(a): Dariyah -
Natasha... zaglądacie tu jeszcze?
Napisał(a): ~Gosc -
~gość Każda przyjaźń ma wzloty i upadki.Jeśli się nie opłaca, albo nie chce, to jak dla mnie to nie była przyjaźń. Może się nie chcieć z początku, możesz mieć dość, jak po ciężkiej wspinaczce górskiej, ale przychodzi taki moment, ze Ci czegoś brakuje. Chyba ze nie brakuje, wtedy rzeczywiście się nie opłaca :-)
Czasem ma takie upadki, że już się nie chce (nie opłaca) wzlecieć.
Czy wtedy to co było, było przyjaźnią?
Z miłością jest niby podobnie, ale jednak inaczej.
Napisał(a): Dariyah -
Zgłoś do usunięcia | Link