Odpowiadasz na:
Gdzie jest wyrostek robaczkowy?

Podsumowanie tematu - najnowsze 4 odpowiedzi

Re: Gdzie jest wyrostek robaczkowy?
Napisał(a): Tris -
KomAnna Może to jednak faktycznie być wyrostek robaczkowy, bo on zaczyna boleć w okolicach pępka, a później promieniuje i bardziej boli już po prawej stronie tam gdzie jest wyrostek. Myślę, że wizyta u lekarza jest konieczna.Kto Ci powiedział, że w okolicy pępka....., wyrostek boli po prawej stronie, czasem z przodu, czasem z tyłu, a czasem z boku, ale tylko i wyłącznie po prawej stronie, na dole, bo tam jest umiejscowiony, w okolicach pępka są za to jelita i żołądek, wiem bo ja miałam wycinany wyrostek, tak jak prawie cała moja rodzina, więc wiem jak on boli i nic nie promieniuje z niego, objawy problemów z wyrostkiem są zupełnie inne...
Napisał(a): Gość -
Może to jednak faktycznie być wyrostek robaczkowy, bo on zaczyna boleć w okolicach pępka, a później promieniuje i bardziej boli już po prawej stronie tam gdzie jest wyrostek. Myślę, że wizyta u lekarza jest konieczna.
Napisał(a): Tris -
Jak Cię boli to idź do lekarza, bóle brzucha nie pojawiają się od tak sobie i często trzeba je leczyć, a już tym bardziej te przewlekłe....
A wyrostek jest z prawej strony, na dole, po drugie gdy ma się zapalenie wyrostka, ma się też złe samopoczucie, brak apetytu, nudności, możliwe są wymioty itp.
A wyrostek jest z prawej strony, na dole, po drugie gdy ma się zapalenie wyrostka, ma się też złe samopoczucie, brak apetytu, nudności, możliwe są wymioty itp.
Napisał(a): Gość -
Zgłoś do usunięcia | Link