Odpowiadasz na:
Grupa wsparcia w odchudzaniu POTRZEBNA ! :)

Podsumowanie tematu - najnowsze 4 odpowiedzi

Re: Grupa wsparcia w odchudzaniu POTRZEBNA ! :)
Napisał(a): ~Marek -
Adrianna Ja zaczynałam wiele razy i przeważnie kończyło się szybko i bez efektów. Teraz postanowiłam konkretnie do tego podejść. Wszystko sobie rozpisałam. Zaczęłam zamawiać Wygodną Dietę i jeżdzę od czerwca do pracy rowerem. Pierwsze efekty widzę. Oby tak dalej.Chcesz kumpla do jazdy? Będę cię z tyłu popychać :)
Napisał(a): Adrianna -
Ja zaczynałam wiele razy i przeważnie kończyło się szybko i bez efektów. Teraz postanowiłam konkretnie do tego podejść. Wszystko sobie rozpisałam. Zaczęłam zamawiać Wygodną Dietę i jeżdzę od czerwca do pracy rowerem. Pierwsze efekty widzę. Oby tak dalej.
Napisał(a): gość -
Jwwitam wszystkich ja też zaczynam walkę z kilogramami mam do zgubienia podobnie jak wy mam nadziej ze jakoś dam radę. Trzymam za Was kciuki i życzę powodzenia
Napisał(a): ~Kudi7 -
Zgłoś do usunięcia | Link
Ja zdecydowałam się w końcu wziąć sprawę w swoje ręce i obecnie korzystam z diety i ćwiczeń z laBonitafit, połączenie idealne. Nie chodzę głodna, mam ułożony plan ćwiczeń i trenuję z filmikami, i widzę już pierwsze efekty. Polecam wszystkim, którym zależy na zdrowiu, dobrym samopoczuciu i świetnym wyglądzie :)