Mały pies do mieszkania w bloku (40)

Re: Mały pies do mieszkania w bloku
Napisał(a): PuszekOkruszek -
Napisał(a): ~monika3319 -
Napisał(a): ~martulkaa -
~monika3319 A co będzie jak wrócicie do pracy jak już pandemia się skończy? Piesek się do was przyzwyczai i później będzie cierpiałBez przesady... mój pies śpi jak jestem w pracy i nie cierpi, wiadomo trzeba go oczywiście przyzwyczajać że nie zawsze będziecie w domu np. wychodzić bez niego do sklepu na kilka godzin itd.
Napisał(a): MociumPanie -
Napisał(a): ~gość -
MociumPanie Na początek poproście sąsiada, który ma psa, by wam pozwolił wyprowadzać go 3 razy dziennie, zbierać jego kupy itd. Zapewne wam przejdzieNie widzę w tym niczego nadzwyczajnego. Pies jest na tyle fantastycznym stworzeniem, że jego obecność rekompensuje takie niedogodności. Zresztą konieczność wyjścia z domu jak najbardziej wskazana dla zdrowotności fizycznej i psychicznej.
Napisał(a): ~BASIA84 -
Napisał(a): ~jahu -
Napisał(a): ~antyBudyn -
Napisał(a): ~Normalny -
~BASIA84 Ja osobiście polecam maltańczyki. Sama od niedawna mam małą, białą kulkę w mieszkaniu i w zupełności jej wystarcza moje małe mieszkanie - dwa pokoje, kuchnia i łazienka.Żadnego cipoliza nie chcę w domu, postawiłem warunek albo cipoliz, albo ja. Wybrała mnie.
Napisał(a): ~K21 -
Napisał(a): ~Monday guest -
Małe rasy z krotką sierścią to chihuahua i pinczer. Albo mops, to urodzony kanapowiec.
Napisał(a): HIHIHIENA -
Napisał(a): ~Normalny -
~K21 Puknij się w czołoBo to raz się pukałem? Ty uważaj, albo nie uważaj, twoja sprawa, żeby cię cipoliz nie puknął. Babie z braku chęci do pracy różne pomysły przychodzą. Wcale niedawno znajomej kundel mi nogę wyru``chał, myślę że kobieta lepiej by mu smakowała.
Napisał(a): ~antybiotyk -
Mały pies do mieszkania w bloku
Napisał(a): ~justii92 -
Zgłoś do usunięcia | Link