Masaz erotyczny dla par - doświadczenia Napisał(a): gość - Wtorek, 19 kwietnia (12:08) Obserwuj Zgłoś do usunięcia | Link Cześć :) Chciałam zapytać - czy ktoś z Was korzystał z usług masażu erotycznego wraz ze swoją partnerką/partnerem? Jak wrażenia? Czy jesteście w stanie polecić salon masazu we Wrocławiu /Poznaniu? Wyjaśnię jeszcze o co dokładnie mi chodzi - masaz wykonywany nago przez masażystki :) Chciałam poznać Wasze doświadczenia :) Odpowiedz
Masaz erotyczny dla par - doświadczenia Napisał(a): gość - Wtorek, 19 kwietnia (12:08) Obserwuj Zgłoś do usunięcia | Link Cześć :) Chciałam zapytać - czy ktoś z Was korzystał z usług masażu erotycznego wraz ze swoją partnerką/partnerem? Jak wrażenia? Czy jesteście w stanie polecić salon masazu we Wrocławiu /Poznaniu? Wyjaśnię jeszcze o co dokładnie mi chodzi - masaz wykonywany nago przez masażystki :) Chciałam poznać Wasze doświadczenia :)
Masaz erotyczny dla par - doświadczenia
Napisał(a): gość -
Zgłoś do usunięcia | Link
Chciałam zapytać - czy ktoś z Was korzystał z usług masażu erotycznego wraz ze swoją partnerką/partnerem? Jak wrażenia?
Czy jesteście w stanie polecić salon masazu we Wrocławiu /Poznaniu?
Wyjaśnię jeszcze o co dokładnie mi chodzi - masaz wykonywany nago przez masażystki :)
Chciałam poznać Wasze doświadczenia :)